Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.CALIFFO Ac Foen
WINGS Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
50 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller geeft een hoge lob. Cerbasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia verovert de bal door een tackle van achteren. Pelliccia draait met de bal, schiet en ... Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... Volpino bokst de bal weg.

4e minuut.
Piller onderschept slim de pass. Piller geeft een hoge lob. Briaschi controleert de bal met de borst. Pelliccia is nu in balbezit. Pelliccia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pizzocchero kopt de bal weg. Ghesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghesla geeft een lange en hoge pass. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 1:0

10e minuut.
Bobkowski is nu in balbezit. Ficara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowaczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Livrieri is nu in balbezit. Pelliccia verovert de bal door een tackle van achteren. Pelliccia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cortenova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski onderschept slim de pass. Bobkowski schiet op doel. Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Tadé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 2:0

15e minuut.
Ficara speelt de bal door. Stefani heeft problemen om de bal te vangen. Pelliccia verovert de bal door een tackle van achteren. Pelliccia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Piller geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Livrieri de bal onder controle te krijgen. Piller speelt de bal door. Restilla is nu in balbezit. Restilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 3:0

21e minuut.
Inworp. Bocaletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Restilla met een sublieme pass. Bobkowski probeert de bal met de borst te controleren. Bobkowski schiet op doel. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Livrieri geeft een hoge lob. Inworp. Piller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Restilla heeft problemen om de bal te vangen. Restilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Piller geeft een lange en hoge pass. Briaschi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pelliccia de bal onder controle te krijgen. Restilla is nu in balbezit. Restilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla passt de bal in één keer door. Piller is nu in balbezit. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Volpino met een harde bal richting middenveld. Piller kopt de bal weg. Pelliccia heeft problemen om de bal te vangen. Restilla rent richting de bal. Restilla draait met de bal, schiet en ... Volpino bokst de bal weg.

32e minuut.
Bocaletti met een sublieme pass. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia passt de bal in één keer door. Daar is Bobkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 4:0

35e minuut.
Petrioli met een sublieme pass. Piller met een sublieme pass. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski schiet op doel. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 5:0

41e minuut.
Cortenova is nu in balbezit. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla draait met de bal, schiet en ... Petrioli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 6:0

45e minuut.
Daar is Restilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bobkowski de bal. Bobkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 10%, Ac Foen 90%.
F.C.CALIFFO - Ac Foen 7:0

48e minuut.
Ghesla is nu in balbezit. Restilla is nu in balbezit. Restilla passt de bal zonder na te denken. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Piller kopt de bal weg. Restilla heeft problemen om de bal te vangen. Bocaletti geeft een lange en hoge pass. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cortenova bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski onderschept slim de pass. Restilla is nu in balbezit. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. Volpino bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Inworp. Biasi met de inworp. Piller is nu in balbezit. Piller geeft de bal voor. Bobkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Restilla is nu in balbezit. Cerbasi is nu in balbezit. Restilla onderschept slim de pass. Restilla haalt uit met een fantastische trap. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 8:0

58e minuut.
Cortenova met een sublieme pass. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller probeert naar een medespeler te passen. Pelliccia is nu in balbezit. Pelliccia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Restilla speelt de bal door. Briaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski onderschept slim de pass. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 9:0

63e minuut.
Daar is Restilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowaczek rent richting de bal. Nowaczek passt de bal zonder na te denken. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Restilla verovert de bal door een tackle van achteren. Restilla passt de bal zonder na te denken. Pelliccia rent richting de bal. Pelliccia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 10:0

68e minuut.
Piller is nu in balbezit. Piller geeft de bal voor. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 11:0

79e minuut.
Bocaletti is nu in balbezit. Nowaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski passt de bal zonder na te denken. Pelliccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelliccia schiet op doel. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 12:0

90e minuut.
Piller verovert de bal door een tackle van achteren. Piller passt de bal met de wreef. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski schiet op doel. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Ac Foen 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 26%, Ac Foen 74%.
F.C.CALIFFO - Ac Foen 13:0