Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agrakas FC SSC NAPOLI
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Mamolo passt de bal in één keer door. Petrioli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modonutto. Modonutto krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mamolo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abatecola de bal. Sidoti is nu in balbezit. Abatecola rent richting de bal. Abatecola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agrakas FC - SSC NAPOLI 0:1

18e minuut.
Depaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellacchi rent richting de bal. Depaul verovert de bal door een tackle van achteren. Becciolini rent richting de bal. Becciolini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gerari trapt de bal weg van het doel. Locardi rent richting de bal. Locardi met een sublieme pass. Becciolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Becciolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agrakas FC - SSC NAPOLI 1:1

31e minuut.
Cannati geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbondio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Depaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Depaul geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrakas FC 55%, SSC NAPOLI 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agrakas FC - SSC NAPOLI 1:1

55e minuut.
Mason is nu in balbezit. Becciolini verovert de bal door een tackle van achteren. Becciolini passt de bal in één keer door. Depaul is nu in balbezit. Depaul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Marzuoli met een harde bal richting middenveld. Locardi kopt de bal weg. Daar is Bellacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becciolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Becciolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Marzuoli trapt de bal weg van het doel. Modonutto kopt de bal weg. Becciolini is nu in balbezit. Becciolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Parentela onderschept slim de pass. Parentela speelt de bal door. Bellacchi probeert naar een medespeler te passen. Petrioli rent richting de bal. Petrioli schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Depaul is nu in balbezit. Cannati onderschept slim de pass. Daar is Bellacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becciolini rent richting de bal. Becciolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrakas FC 40%, SSC NAPOLI 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agrakas FC - SSC NAPOLI 1:1