Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Capoccia FC Mineiro
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Aposti is nu in balbezit. Aposti geeft een hoge lob. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti haalt uit met een fantastische trap. Cusmano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - FC Mineiro 1:0

16e minuut.
Romiti met een snelle inworp. Aposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposti passt de bal met de wreef. Pappes probeert naar een medespeler te passen. Aposti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Romiti met een snelle inworp. Aposti is nu in balbezit. Aposti met een sublieme pass. Pavarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavarotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fazii speelt de bal door. Aposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposti passt de bal zonder na te denken. Pavarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavarotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - FC Mineiro 2:0

32e minuut.
L`Abate kopt de bal weg. Aposti is nu in balbezit. Aposti probeert naar een medespeler te passen. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Romiti met een sublieme pass. Fazii is nu in balbezit. Fazii speelt de bal door. Klungelig pakt Pavarotti de bal. Pavarotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - FC Mineiro 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Capoccia 46%, FC Mineiro 54%.
Roma Capoccia - FC Mineiro 3:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. L`Abate met een snelle inworp. Buzzelli probeert naar een medespeler te passen. Floridia bereikt de bal nog maar net als eerste. Floridia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pavarotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pavarotti met een sublieme pass. Aposti rent richting de bal. Aposti schiet op doel. Cusmano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - FC Mineiro 4:0

58e minuut.
L`Abate bereikt de bal nog maar net als eerste. Paussa onderschept slim de pass. Paussa met een sublieme pass. Pavarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavarotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - FC Mineiro 5:0

86e minuut.
Buzzelli kopt de bal weg. Prandini rent richting de bal. Fazii is nu in balbezit. Prandini verovert de bal door een tackle van achteren. Prandini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - FC Mineiro 5:1

90e minuut.
Romiti met de inworp. Aposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposti geeft een lange en hoge pass. Paussa is nu in balbezit. Paussa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Capoccia 44%, FC Mineiro 56%.
Roma Capoccia - FC Mineiro 5:1