Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rastaclub I boys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Arcellone passt de bal met de wreef. Fatigato met een sublieme pass. Daar is Mauceri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolzan rent richting de bal. Bolzan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cataldo kopt de bal weg. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo met een sublieme pass. Arcellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcellone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Biti rent richting de bal. Biti geeft de bal voor. Tortini kopt de bal weg. Daar is Canzonieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canzonieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Buschettu geeft een lange en hoge pass. Canzonieri kopt de bal weg. Daar is Mauceri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortini is nu in balbezit. Tortini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Floresta trapt de bal weg van het doel. Falsetti Benvenuti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Broi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortini verovert de bal door een tackle van achteren. Tortini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rastaclub 53%, I boys 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Rastaclub - I boys 0:0

56e minuut.
Daar is Falsetti Benvenuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniazzo is nu in balbezit. Falsetti Benvenuti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antoniazzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cataldo met een snel genomen vrije trap. Gambaretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Canzonieri heeft problemen om de bal te vangen. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo speelt de bal door. Arcellone is nu in balbezit. Arcellone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Cataldo rent richting de bal. Cataldo geeft een lange en hoge pass. Biti kopt de bal weg. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Antoniazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falsetti Benvenuti rent richting de bal. Antoniazzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antoniazzo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Miri passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferraguto met een snelle inworp. Daar is Balbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbo geeft een lange en hoge pass. Gambaretto bokst de bal weg.

85e minuut.
Miri met een sublieme pass. Falsetti Benvenuti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcellone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rastaclub 41%, I boys 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Rastaclub - I boys 0:0