Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messi ARG BAR PSG CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Ansuini speelt de bal door. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma met een sublieme pass. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 1:0

19e minuut.
Caneva met een snelle inworp. Pellini is nu in balbezit. Pellini speelt de bal door. Mendoza rent richting de bal. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Di Pisello passt de bal in één keer door. Briozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellitocci onderschept slim de pass. Tellitocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messi ARG BAR PSG - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 1:1

35e minuut.
Daar is Troisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giudice is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cotronei. Cotronei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi ARG BAR PSG 47%, CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messi ARG BAR PSG - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 1:1

56e minuut.
Caneva bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa onderschept slim de pass. Briozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa verovert de bal door een tackle van achteren. Caraffa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 1:2

67e minuut.
Gesuele passt de bal in één keer door. Bezzo is nu in balbezit. Bezzo probeert naar een medespeler te passen. Tellitocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellitocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 1:3

71e minuut.
Tellitocci onderschept slim de pass. Mencacci onderschept slim de pass. Mencacci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giudice de bal. Cotronei geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dassé bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pisello onderschept slim de pass. Bezzo rent richting de bal. Tellitocci is nu in balbezit. Tellitocci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cotronei rent richting de bal. Toma rent richting de bal. Troisi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toma neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi ARG BAR PSG - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 2:3

82e minuut.
Di Pisello probeert naar een medespeler te passen. Cotronei rent richting de bal. Cotronei geeft de bal voor. Tellitocci rent richting de bal. Tellitocci schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi ARG BAR PSG 57%, CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 43%.
Messi ARG BAR PSG - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 2:3