Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lionss FC Fc Rastaclub
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.2
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Centoletti geeft de bal voor. Valpreda kopt de bal weg. Quadrelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coppola is nu in balbezit. Coppola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lionss FC - Fc Rastaclub 1:0

16e minuut.
Zancopè verovert de bal door een tackle van achteren. Zancopè met een sublieme pass. Mannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannella probeert naar een medespeler te passen. Massola geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Coppola bereikt de bal nog maar net als eerste. Valpreda rent richting de bal. Coppola met een sublieme pass. Valpreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Valpreda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bocaletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferraguto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocaletti. Bocaletti krijgt een gele kaart. Ferraguto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cataldo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mannella heeft problemen om de bal te vangen. Arcellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcellone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lionss FC - Fc Rastaclub 1:1

37e minuut.
Broi kopt de bal weg. Centoletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arcellone rent richting de bal. Arcellone schiet op doel. Piovesan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lionss FC - Fc Rastaclub 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lionss FC 43%, Fc Rastaclub 57%.
Lionss FC - Fc Rastaclub 1:2

47e minuut.
Cataldo passt de bal in één keer door. Balbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbo passt de bal in één keer door. Arcellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcellone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Antoniazzo passt de bal in één keer door. Bocaletti is nu in balbezit. Bocaletti passt de bal met de wreef. Coppola is nu in balbezit. Coppola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Boccardi onderschept slim de pass. Boccardi probeert naar een medespeler te passen. Mauceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valpreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Valpreda speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Piovesan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Zancopè de bal. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lionss FC 38%, Fc Rastaclub 62%.
Lionss FC - Fc Rastaclub 1:2