Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rastaclub Bortolazzi09
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Fatigato met een harde bal richting middenveld. Antoniazzo kopt de bal weg. Anzuinelli is nu in balbezit. Anzuinelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fatigato de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Sonetti de bal. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sonetti krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniazzo probeert naar een medespeler te passen. Arcellone is nu in balbezit. Arcellone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Bortolazzi09 1:0

27e minuut.
Storti geeft een hoge lob. Balbo kopt de bal weg. Daar is Maddi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcellone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Bortolazzi09 2:0

34e minuut.
Broi geeft een lange en hoge pass. Sonetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arcellone kopt de bal weg. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fatigato bereikt de bal nog maar net als eerste. Broi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzuinelli onderschept slim de pass. Contaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Balbo de bal. Gaburro rent richting de bal. Balbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balbo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rastaclub 48%, Bortolazzi09 52%.
Fc Rastaclub - Bortolazzi09 2:0

48e minuut.
Sonetti is nu in balbezit. Antoniazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniazzo passt de bal zonder na te denken. Arcellone is nu in balbezit. Arcellone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Storti geeft een lange en hoge pass. Cataldo heeft problemen om de bal te vangen. Gaburro maakt een afschuwelijke overtreding. Cataldo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cataldo kan niet meer verder spelen. Pescetto komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Maddi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balbo met een snelle inworp. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Anzuinelli is nu in balbezit. Anzuinelli passt de bal zonder na te denken. Mauceri rent richting de bal. Contaldo onderschept slim de pass. Contaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Floresta trapt de bal weg. Sonetti kopt de bal weg. Mauceri controleert de bal met de borst. Contaldo rent richting de bal. Contaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Cruciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruciano geeft een lange en hoge pass. Balbo kopt de bal weg. Arcellone is nu in balbezit. Arcellone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rastaclub - Bortolazzi09 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rastaclub 38%, Bortolazzi09 62%.
Fc Rastaclub - Bortolazzi09 3:0