Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I boys CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Canzonieri met een sublieme pass. Tenani is nu in balbezit. Tenani passt de bal zonder na te denken. Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini schiet op doel. Bettanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Maggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggioni geeft de bal voor. Cotronei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tortini is nu in balbezit. Tortini haalt uit met een fantastische trap. Bettanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Canzonieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini rent richting de bal. Canzonieri is nu in balbezit. Canzonieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 1:0

32e minuut.
Caraffa passt de bal met de wreef. Leotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsetti Benvenuti begaat een overtreding. Leotta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bellumori komt bij de bal en schiet. Gambaretto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tellitocci rent richting de bal. Tellitocci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I boys - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 1:1

35e minuut.
Bellumori passt de bal met de wreef. Falsetti Benvenuti speelt de bal door. Tortini is nu in balbezit. Canzonieri rent richting de bal. Canzonieri draait met de bal, schiet en ... Bettanti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 2:1

38e minuut.
Tortini rent richting de bal. Raia bereikt de bal nog maar net als eerste. Canzonieri verovert de bal door een tackle van achteren. Tortini rent richting de bal. Tortini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I boys 36%, CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 64%.
I boys - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 3:1

49e minuut.
Biti is nu in balbezit. Tenani bereikt de bal nog maar net als eerste. Leotta is nu in balbezit. Tellitocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellitocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 3:2

50e minuut.
Tenani met een sublieme pass. Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini geeft de bal voor. Costenaro probeert de bal met de borst te controleren. Costenaro probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Canzonieri is nu in balbezit. Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Canzonieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Canzonieri draait met de bal, schiet en ... Bettanti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 4:2

64e minuut.
Raia rent richting de bal. Raia geeft een lange en hoge pass. Bolzan probeert de bal aan de voet te houden. Tortini is nu in balbezit. Tortini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Falsetti Benvenuti speelt de bal door. Caraffa met een sublieme pass. Daar is Biti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tellitocci is nu in balbezit. Tellitocci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ribisi passt de bal in één keer door. Bolzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolzan met een sublieme pass. Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
I boys - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 5:2

84e minuut.
Daar is Tellitocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miri verovert de bal door een tackle van achteren. Miri speelt de bal door. Leotta rent richting de bal. Leotta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I boys 34%, CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 66%.
I boys - CLODIENSE CHIOGGIA SOTTOMARINA 5:2