Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fridella A.S Pozzo
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 40.6
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Gramsci bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie onderschept slim de pass. Marie speelt de bal door. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Pitari met een snelle inworp. Pisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan geeft de bal voor. Twórczyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pisan rent richting de bal. Marie onderschept slim de pass. Marie passt de bal zonder na te denken. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Tajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lincz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - A.S Pozzo 0:1

25e minuut.
Casari geeft een hoge lob. Pisont is nu in balbezit. Casari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casari krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Marie passt de bal zonder na te denken. Lincz is nu in balbezit. Lincz passt de bal met de wreef. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kaldmaa met een snelle inworp. Klungelig pakt Beckman de bal. Beckman geeft de bal voor. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pisont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisont passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Gramsci de bal onder controle te krijgen. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fridella 58%, A.S Pozzo 42%.
fridella - A.S Pozzo 0:1

46e minuut.
Fryges komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osagie komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pelé verovert de bal door een tackle van achteren. Pelé passt de bal zonder na te denken. Petrosini is nu in balbezit. Lincz onderschept slim de pass. Lincz schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Pelé rent richting de bal. Pelé met een sublieme pass. Beckman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Castellin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Petrosini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Osagie met een snelle inworp. Pisan rent richting de bal. Pisan haalt uit met een fantastische trap. de la Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montis maakt een snoekduik en kopt de bal. de la Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varischetti komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Lincz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincz passt de bal met de wreef. Abbatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Varischetti verovert de bal door een tackle van achteren. Varischetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Castellin heeft problemen om de bal te vangen. Fryges is nu in balbezit. Fryges passt de bal in één keer door. Castellin is nu in balbezit. Castellin geeft de bal voor. Tajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Varischetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pasquale onderschept slim de pass. Marie is nu in balbezit. Varischetti is nu in balbezit. Varischetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fridella 64%, A.S Pozzo 36%.
fridella - A.S Pozzo 0:1