Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cognali Bolsi Büsti Grandi F.C.
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Arcudi geeft de bal voor. Inworp. Boni met een snelle inworp. Casangeli is nu in balbezit. Casangeli haalt uit met een fantastische trap. Maddalena bokst de bal weg.

13e minuut.
Brogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogni geeft een lange en hoge pass. Boni kopt de bal weg. Casangeli is nu in balbezit. Casangeli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Seragnoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Occhino is nu in balbezit. Seragnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Seragnoli schiet op doel. Maddalena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cognali Bolsi - Büsti Grandi F.C. 0:1

22e minuut.
Passatori geeft de bal voor. Buoro is nu in balbezit. Buoro geeft de bal voor. Batassini rent richting de bal. Batassini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Seivittaro geeft een lange en hoge pass. Brogni kopt de bal weg. Daar is Bernich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batassini rent richting de bal. Batassini schiet op doel. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cocchia rent richting de bal. Cocchia passt de bal in één keer door. Brandovardi rent richting de bal. Batassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Batassini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cognali Bolsi 58%, Büsti Grandi F.C. 42%.
Cognali Bolsi - Büsti Grandi F.C. 0:1

46e minuut.
Seragnoli is nu in balbezit. Camasta is nu in balbezit. Valenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli onderschept slim de pass. Seragnoli haalt uit met een fantastische trap. Maddalena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Zinzi trapt de bal weg. Klungelig pakt Boni de bal. Valenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Seivittaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Seivittaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Carini probeert de bal aan de voet te houden. Loriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Loriga passt de bal in één keer door. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Carini probeert de bal aan de voet te houden. Brogni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorigo. Dorigo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cognali Bolsi 36%, Büsti Grandi F.C. 64%.
Cognali Bolsi - Büsti Grandi F.C. 0:1