Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorbignano fridella
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Masoni kopt de bal weg. Di Pasquale heeft problemen om de bal te vangen. Muzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzio haalt uit met een fantastische trap. Abbatantuono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Piora is nu in balbezit. Di Pasquale bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diacciati. Diacciati krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pisan rent richting de bal. Pisan met een sublieme pass. Montis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan rent richting de bal. Pisan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carciofoli is nu in balbezit. Carciofoli passt de bal in één keer door. Muzio heeft problemen om de bal te vangen. Muzio schiet op doel. Tajocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Di Pasquale rent richting de bal. Diacciati onderschept slim de pass. Diacciati probeert naar een medespeler te passen. Muzio rent richting de bal. Muzio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorbignano 56%, fridella 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zorbignano - fridella 0:0

54e minuut.
Carciofoli verovert de bal door een tackle van achteren. Carciofoli speelt de bal door. Muzio rent richting de bal. Masoni rent richting de bal. Masoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Gramsci met een snelle inworp. Casari is nu in balbezit. Masoni begaat een overtreding. Masoni krijgt een gele kaart. Casari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Casari kan niet meer verder spelen. Correddu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Di Pasquale is nu in balbezit. Carciofoli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Pasquale. Di Pasquale krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorbignano 43%, fridella 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zorbignano - fridella 0:0