Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S Pozzo ASR Old Crew
Sweep Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 20.2
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Caronte trapt de bal weg van het doel. Pisont rent richting de bal. Pisont geeft een lange en hoge pass. Faitelli controleert de bal met de borst. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pisont zal de hoekschop nemen. Marie is nu in balbezit. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 1:0

9e minuut.
Pisont heeft problemen om de bal te vangen. Pisont geeft de bal voor. Lincz met een sublieme pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 2:0

13e minuut.
Pisont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisont passt de bal in één keer door. Renzi kan de bal niet met de borst controleren. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Malaria probeert de bal aan de voet te houden. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini met een sublieme pass. Abbondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Lincz de bal onder controle te krijgen. Lincz probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel. Bentivenga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 3:0

22e minuut.
Marie probeert naar een medespeler te passen. Pisont is nu in balbezit. Pisont geeft de bal voor. Gaggiola probeert de bal met de borst te controleren. Marie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Marie speelt de bal door. Lincz is nu in balbezit. Lincz passt de bal in één keer door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bentivenga trapt de bal weg van het doel. Pelé kopt de bal weg. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 4:0

33e minuut.
Pisont kopt de bal weg. Lincz is nu in balbezit. Lincz haalt uit met een fantastische trap. Caronte probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 5:0

35e minuut.
Kaldmaa met de inworp. Beckman bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckman passt de bal met de wreef. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Faitelli de bal. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ... Bentivenga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Qualla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Bentivenga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Qualla rent richting de bal. Lincz onderschept slim de pass. Lincz geeft de bal voor. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici schiet op doel. Bentivenga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Pozzo 32%, ASR Old Crew 68%.
A.S Pozzo - ASR Old Crew 5:0

46e minuut.
Zacchetti komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Broullon kopt de bal weg. Renzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zacchetti. Zacchetti krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Lincz is nu in balbezit. Lincz met een sublieme pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. Bentivenga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Beckman rent richting de bal. Beckman passt de bal in één keer door. Zacchetti probeert de bal met de borst te controleren. Zacchetti geeft een hoge lob. Bentivenga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atanga komt het veld opgelopen. Osagie komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Faitelli geeft de bal voor. Osagie kopt de bal weg. Galli heeft problemen om de bal te vangen. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pelé probeert naar een medespeler te passen. Zacchetti is nu in balbezit. Zacchetti passt de bal met de wreef. Atanga rent richting de bal. Atanga draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Faitelli probeert naar een medespeler te passen. Qualla controleert de bal met de borst. Zacchetti met een sublieme pass. Atanga rent richting de bal. Atanga schiet op doel. Bentivenga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 6:0

65e minuut.
Osagie speelt de bal door. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz speelt de bal door. Atanga is nu in balbezit. Atanga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 7:0

66e minuut.
Renzi probeert de bal met de borst te controleren. Renzi probeert naar een medespeler te passen. Atanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanga schiet op doel. Bentivenga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 8:0

71e minuut.
Beckman bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckman met een sublieme pass. Zacchetti met een sublieme pass. Lincz rent richting de bal. Lincz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gaggiola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beckman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelé rent richting de bal. Pelé geeft een lange en hoge pass. Bentivenga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lincz rent richting de bal. Lincz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 9:0

76e minuut.
Beckman verovert de bal door een tackle van achteren. Beckman geeft een hoge lob. Faitelli heeft problemen om de bal te vangen. Atanga rent richting de bal. Atanga schiet op doel. Bentivenga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 10:0

82e minuut.
Zacchetti passt de bal zonder na te denken. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie geeft een hoge lob. Atanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S Pozzo - ASR Old Crew 11:0

85e minuut.
Abbondi haalt uit met een fantastische trap. Malaria kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Broullon de bal onder controle te krijgen. Martini rent richting de bal. Martini draait met de bal, schiet en ... de la Rosa bokst de bal weg.

90e minuut.
Caronte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beckman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atanga kan de bal niet met de borst controleren. Atanga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S Pozzo 30%, ASR Old Crew 70%.
A.S Pozzo - ASR Old Crew 11:0