Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cecillona A.S Pozzo
Normal Tactiek Sweep
36% Balbezit 64%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 40.9
weak Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen average


3e minuut.
Beckman probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:1

7e minuut.
Twórczyński probeert naar een medespeler te passen. Pelé is nu in balbezit. Pelé speelt de bal door. Beckman is nu in balbezit. Beckman geeft een lange en hoge pass. Mignogni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mirabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:2

10e minuut.
Teodorovici kan de bal niet met de borst controleren. Teodorovici passt de bal in één keer door. Lincz rent richting de bal. Lincz draait met de bal, schiet en ... Mignogni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zacchetti passt de bal zonder na te denken. Beckman is nu in balbezit. Beckman geeft een lange en hoge pass. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:3

15e minuut.
Pisont geeft een lange en hoge pass. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti passt de bal zonder na te denken. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:4

17e minuut.
Pisont rent richting de bal. Pisont passt de bal zonder na te denken. Zacchetti met een sublieme pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Perucchetti is nu in balbezit. Beckman is nu in balbezit. Beckman passt de bal zonder na te denken. Lincz rent richting de bal. Lincz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:5

27e minuut.
Lincz kopt de bal weg. Klungelig pakt Perucchetti de bal. Zacchetti speelt de bal door. Lincz is nu in balbezit. Lincz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Mignogni speelt de bal door. Pisont heeft problemen om de bal te vangen. Pisont passt de bal met de wreef. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sblendorio is nu in balbezit. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici passt de bal met de wreef. Lincz is nu in balbezit. Lincz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gallotti trapt de bal weg van het doel. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé speelt de bal door. Lincz is nu in balbezit. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cecillona 74%, A.S Pozzo 26%.
Cecillona - A.S Pozzo 0:6

51e minuut.
Pelé speelt de bal door. Beckman rent richting de bal. Beckman speelt de bal door. Lincz heeft problemen om de bal te vangen. Lincz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:7

52e minuut.
Masci bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici onderschept slim de pass. Borrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz verovert de bal door een tackle van achteren. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Beckman is nu in balbezit. Beckman probeert naar een medespeler te passen. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ... Mirabella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beckman zal de hoekschop nemen. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:8

55e minuut.
Osagie komt het veld opgelopen. Atanga komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gallotti geeft de bal voor. Nocito is nu in balbezit. Beckman verovert de bal door een tackle van achteren. Beckman geeft een lange en hoge pass. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:9

62e minuut.
Borrello is nu in balbezit. Lincz onderschept slim de pass. Lincz speelt de bal door. Atanga rent richting de bal. Atanga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Marie komt het veld opgelopen. Osagie met een snelle inworp. Pelé geeft een lange en hoge pass. Atanga springt en kopt de bal. Mignogni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:10

69e minuut.
Klungelig pakt Kaldmaa de bal. Kaldmaa met een sublieme pass. Atanga is nu in balbezit. Atanga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:11

72e minuut.
Beckman met de inworp. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé geeft een hoge lob. Lincz springt en kopt de bal. Mignogni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:12

77e minuut.
Marie met een sublieme pass. Atanga heeft problemen om de bal te vangen. Atanga passt de bal zonder na te denken. Lincz is nu in balbezit. Lincz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cecillona - A.S Pozzo 0:13

86e minuut.
Lincz rent richting de bal. Lincz speelt de bal door. Daar is Atanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanga draait met de bal, schiet en ... Mignogni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cecillona 79%, A.S Pozzo 21%.
Cecillona - A.S Pozzo 0:13