Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupi Mucosi Los Bros Tacos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.8
hopeloos Schieten matig
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Tagliaferr verovert de bal door een tackle van achteren. Spinola verovert de bal door een tackle van achteren. Spinola met een sublieme pass. Coscarella is nu in balbezit. Coscarella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stura onderschept slim de pass. Stura met een sublieme pass. Spinola rent richting de bal. Vicilla onderschept slim de pass. Vicilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Coscarella is nu in balbezit. Togni probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Coscarella de bal onder controle te krijgen. Quaterna is nu in balbezit. Quaterna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vicilla rent richting de bal. Vicilla passt de bal in één keer door. Bonfigli heeft problemen om de bal te vangen. Vicilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicilla schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Tagliaferr de bal onder controle te krijgen. Quaterna is nu in balbezit. Tagliaferr is nu in balbezit. Coscarella is nu in balbezit. Coscarella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi Mucosi 54%, Los Bros Tacos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupi Mucosi - Los Bros Tacos 0:0

46e minuut.
Polonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscarella onderschept slim de pass. Quaterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscarella rent richting de bal. Coscarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupi Mucosi - Los Bros Tacos 1:0

48e minuut.
Lo Palco met de inworp. Tagliaferr is nu in balbezit. Tagliaferr geeft een lange en hoge pass. Vicilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicilla passt de bal in één keer door. Amatore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonfigli rent richting de bal. Bonfigli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupi Mucosi - Los Bros Tacos 1:1

57e minuut.
Stura verovert de bal door een tackle van achteren. Vicilla probeert naar een medespeler te passen. Paullesu is nu in balbezit. Bonfigli verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfigli draait met de bal, schiet en ... Amatore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Spinola passt de bal in één keer door. Polonio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quaterna. Quaterna krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Quaterna rent richting de bal. Venier verovert de bal door een tackle van achteren. Coscarella verovert de bal door een tackle van achteren. Quaterna heeft problemen om de bal te vangen. Quaterna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marubbi bokst de bal weg.

66e minuut.
Tagliaferr verovert de bal door een tackle van achteren. Polonio rent richting de bal. Polonio speelt de bal door. Bonfigli is nu in balbezit. Bonfigli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Polonio verovert de bal door een tackle van achteren. Vicilla rent richting de bal. Vicilla passt de bal zonder na te denken. Bonfigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfigli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Monachini de bal. Monachini geeft een hoge lob. Trabalza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfigli is nu in balbezit. Bonfigli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupi Mucosi 48%, Los Bros Tacos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupi Mucosi - Los Bros Tacos 1:1