Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contea Rivoltosi ARDI FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Fante passt de bal in één keer door. Porreca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. D`Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Porreca onderschept slim de pass. Porreca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - ARDI FC 1:0

13e minuut.
Quadrelli heeft problemen om de bal te vangen. Quadrelli probeert naar een medespeler te passen. Ferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Contea Rivoltosi - ARDI FC 1:1

18e minuut.
Ferrino speelt de bal door. Klungelig pakt Suzzani de bal. Albrizio rent richting de bal. Suzzani onderschept slim de pass. Suzzani draait met de bal, schiet en ... Luisini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Quadrelli is nu in balbezit. Porreca onderschept slim de pass. Porreca passt de bal in één keer door. Balsamini is nu in balbezit. Balsamini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Oriolo geeft de bal voor. Bigolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestagiacomo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prestagiacomo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Balsamini is nu in balbezit. Fante is nu in balbezit. Balsamini verovert de bal door een tackle van achteren. Balsamini haalt uit met een fantastische trap. Baglione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - ARDI FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Rivoltosi 43%, ARDI FC 57%.
Contea Rivoltosi - ARDI FC 2:1

47e minuut.
Ansione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzzani is nu in balbezit. Ferrino is nu in balbezit. Ferrino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Contea Rivoltosi - ARDI FC 2:2

55e minuut.
Capecchi geeft een hoge lob. Quadrelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sebastio. Sebastio krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Daar is Porreca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porreca passt de bal zonder na te denken. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamini draait met de bal, schiet en ... Baglione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - ARDI FC 3:2

78e minuut.
Ansione verovert de bal door een tackle van achteren. Prestagiacomo is nu in balbezit. Prestagiacomo met een sublieme pass. Porreca rent richting de bal. Porreca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fante de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toaiari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prestagiacomo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ansione onderschept slim de pass. Ansione geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Oriolo de bal onder controle te krijgen. Toaiari is nu in balbezit. Toaiari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Oriolo met de inworp. Klungelig pakt Quadrelli de bal. Sebastio is nu in balbezit. Porreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Porreca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Rivoltosi 47%, ARDI FC 53%.
Contea Rivoltosi - ARDI FC 3:2