Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ProSavona Contea Rivoltosi
442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 20
formidable Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Saudati passt de bal zonder na te denken. Mata rent richting de bal. Mata geeft een hoge lob. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 1:0

10e minuut.
Padineanu is nu in balbezit. Padineanu geeft een lange en hoge pass. Lemonis rent richting de bal. Lemonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 2:0

12e minuut.
Dalea met de inworp. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu geeft een hoge lob. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 3:0

14e minuut.
Lemonis verovert de bal door een tackle van achteren. Lemonis probeert naar een medespeler te passen. Mata speelt de bal door. Davtyan rent richting de bal. Davtyan geeft een hoge lob. Luisini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Végvári krijgt zijn hoofd ertegen. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis draait met de bal, schiet en ... Luisini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 4:0

17e minuut.
Ansione is nu in balbezit. Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu probeert naar een medespeler te passen. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Luisini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Végvári rent richting de bal. Végvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 5:0

18e minuut.
Davtyan speelt de bal door. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata probeert naar een medespeler te passen. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis schiet op doel. Luisini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 6:0

20e minuut.
Girgentini is nu in balbezit. Girgentini passt de bal met de wreef. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis schiet op doel. Luisini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 7:0

21e minuut.
Balsamini speelt de bal door. Porreca rent richting de bal. Lemonis onderschept slim de pass. Lemonis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Davtyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Codreanu de bal. Codreanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lemonis de bal. Lemonis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Capecchi is nu in balbezit. Capecchi geeft een hoge lob. Saelens probeert naar een medespeler te passen. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ansione kopt de bal weg. Padineanu heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu speelt de bal door. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luisini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Luisini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata met een sublieme pass. Végvári heeft problemen om de bal te vangen. Végvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 8:0

37e minuut.
Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan passt de bal met de wreef. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Luisini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 9:0

39e minuut.
Mata speelt de bal door. Davtyan rent richting de bal. Végvári rent richting de bal. Végvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 10:0

40e minuut.
Codreanu met een sublieme pass. Végvári probeert de bal aan de voet te houden. Davtyan probeert naar een medespeler te passen. Lemonis rent richting de bal. Lemonis schiet op doel. Luisini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lemonis rent richting de bal. Lemonis geeft een hoge lob. Luisini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Saelens is nu in balbezit. Saelens met een sublieme pass. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu geeft een hoge lob. Lemonis springt en kopt de bal. Luisini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Lemonis passt de bal zonder na te denken. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Luisini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ProSavona 19%, Contea Rivoltosi 81%.
ProSavona - Contea Rivoltosi 11:0

46e minuut.
Porreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Porreca passt de bal met de wreef. Girgentini rent richting de bal. Lemonis onderschept slim de pass. Lemonis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lemonis onderschept slim de pass. Lemonis speelt de bal door. Végvári rent richting de bal. Végvári schiet op doel. Luisini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 12:0

55e minuut.
Codreanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Lemonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davtyan rent richting de bal. Davtyan schiet op doel. Albrizio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 13:0

56e minuut.
Capecchi is nu in balbezit. Capecchi speelt de bal door. Albrizio heeft problemen om de bal te vangen. Lemonis rent richting de bal. Lemonis schiet op doel. Luisini bokst de bal weg. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 14:0

58e minuut.
Luisini probeert naar een medespeler te passen. Emczyński kopt de bal weg. Carino rent richting de bal. Lemonis onderschept slim de pass. Lemonis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Capecchi is nu in balbezit. Végvári onderschept slim de pass. Végvári speelt de bal door. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Luisini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Mata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Catanzaro komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Catanzaro is nu in balbezit. Carino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Catanzaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saudati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lemonis controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 15:0

70e minuut.
Codreanu speelt de bal door. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis passt de bal zonder na te denken. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Codreanu geeft de bal voor. Lemonis met een sublieme pass. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan haalt uit met een fantastische trap. Luisini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Porreca is nu in balbezit. Saelens onderschept slim de pass. Saelens geeft een hoge lob. Lemonis springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Albrizio de bal. Lemonis rent richting de bal. Lemonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - Contea Rivoltosi 16:0

79e minuut.
Végvári rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Girgentini. Végvári is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saelens met een snel genomen vrije trap. Végvári krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Davtyan passt de bal met de wreef. Prestagiacomo is nu in balbezit. Dalea onderschept slim de pass. Dalea geeft een hoge lob. Lemonis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Luisini met een harde bal richting middenveld. Davtyan kopt de bal weg. Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis onderschept slim de pass. Lemonis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Padineanu geeft een hoge lob. Capecchi kopt de bal weg. Davtyan rent richting de bal. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ProSavona 21%, Contea Rivoltosi 79%.
ProSavona - Contea Rivoltosi 16:0