Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incool8 Bambolotti Impotenti
ihihi Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


7e minuut.
Mancusi trapt de bal weg. Dowgwiłło kopt de bal weg. Bolatti heeft problemen om de bal te vangen. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Bambolotti Impotenti 1:0

10e minuut.
Cung passt de bal in één keer door. Marzuoli is nu in balbezit. Marzuoli probeert naar een medespeler te passen. Cung rent richting de bal. Cung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pierorazio rent richting de bal. Di Tosto onderschept slim de pass. Di Tosto probeert naar een medespeler te passen. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Bambolotti Impotenti 2:0

18e minuut.
Di Tosto rent richting de bal. Di Tosto passt de bal in één keer door. Cung rent richting de bal. Cung draait met de bal, schiet en ... Mancusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Bambolotti Impotenti 3:0

23e minuut.
Di Tosto is nu in balbezit. Di Tosto met een sublieme pass. Cung heeft problemen om de bal te vangen. Cung haalt uit met een fantastische trap. Rezzoagli probeert de bal aan de voet te houden. Mancusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Laghezza is nu in balbezit. Cung verovert de bal door een tackle van achteren. Di Tosto is nu in balbezit. Di Tosto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Bambolotti Impotenti 4:0

30e minuut.
Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło passt de bal in één keer door. Cassarini speelt de bal door. Di Tosto rent richting de bal. Di Tosto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rezzoagli de bal. Cung is nu in balbezit. Cung haalt uit met een fantastische trap. Mancusi bokst de bal weg.

34e minuut.
Di Tosto met een sublieme pass. Dowgwiłło speelt de bal door. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Di Tosto probeert naar een medespeler te passen. Scuratti is nu in balbezit. Dowgwiłło probeert naar een medespeler te passen. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Marzuoli probeert naar een medespeler te passen. Morea bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tosto onderschept slim de pass. Di Tosto probeert de bal met de borst te controleren. Di Tosto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Buo onderschept slim de pass. Buo geeft de bal voor. Cassarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassarini geeft een hoge lob. Mancusi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Cung rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Bambolotti Impotenti 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incool8 13%, Bambolotti Impotenti 87%.
Incool8 - Bambolotti Impotenti 5:0

46e minuut.
Capra is nu in balbezit. Capra passt de bal met de wreef. Pierorazio heeft problemen om de bal te vangen. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bolatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatti geeft een hoge lob. Inworp. Scuratti met een snelle inworp. Dowgwiłło geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Cung heeft problemen om de bal te vangen. Cung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dowgwiłło zal de hoekschop nemen. Cassarini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Berveglieri kopt de bal weg. Fazzari probeert de bal met de borst te controleren. Fazzari probeert naar een medespeler te passen. Marzuoli is nu in balbezit. Marzuoli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Bambolotti Impotenti 6:0

63e minuut.
Cassarini passt de bal zonder na te denken. Marzuoli rent richting de bal. Marzuoli passt de bal zonder na te denken. Di Tosto rent richting de bal. Di Tosto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Bambolotti Impotenti 7:0

67e minuut.
Taglialapietra rent richting de bal. Taglialapietra geeft de bal voor. Morea kopt de bal weg. Capra bereikt de bal nog maar net als eerste. Capra haalt uit met een fantastische trap. Potere bokst de bal weg.

73e minuut.
Cung passt de bal zonder na te denken. Dall`Agnol rent richting de bal. Dall`Agnol geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dowgwiłło zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Di Tosto rent richting de bal. Di Tosto passt de bal in één keer door. Hanefi speelt de bal door. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Morea is nu in balbezit. Marzuoli rent richting de bal. Di Tosto bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tosto geeft de bal voor. Cung maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bolatti geeft de bal voor. Inworp. Scuratti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dowgwiłło de bal. Dowgwiłło geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Scuratti geeft een lange en hoge pass. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło speelt de bal door. Cung is nu in balbezit. Cung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incool8 - Bambolotti Impotenti 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incool8 25%, Bambolotti Impotenti 75%.
Incool8 - Bambolotti Impotenti 8:0