Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ternana Ricci Splendidi
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Zotti de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Voleri zal de hoekschop nemen. Ciuffo kopt de bal weg. Tagliazucchi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pezzia is nu in balbezit. Tagliazucchi onderschept slim de pass. Tagliazucchi speelt de bal door. Goria rent richting de bal. Goria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - Ricci Splendidi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana 62%, Ricci Splendidi 38%.
Ternana - Ricci Splendidi 0:1

57e minuut.
Goria met een sublieme pass. Cabassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabassi rent richting de bal. Cabassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Campanili met een snelle inworp. Cabassi is nu in balbezit. Famiglia is nu in balbezit. Cabassi verovert de bal door een tackle van achteren. Cabassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - Ricci Splendidi 0:2

80e minuut.
Inworp. Solimeo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandrelli rent richting de bal. Micelli onderschept slim de pass. Micelli schiet op doel. Lomartire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Mandrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mandrelli geeft een lange en hoge pass. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabassi rent richting de bal. Cabassi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Famiglia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falzea met de inworp. Goria bereikt de bal nog maar net als eerste. Goria geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ciuffo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voleri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goria is nu in balbezit. Goria geeft de bal voor. De Pasquale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana 60%, Ricci Splendidi 40%.
Ternana - Ricci Splendidi 0:2