Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verdy Viaccia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Raguso is nu in balbezit. Raguso geeft een lange en hoge pass. Pannarale is nu in balbezit. Pannarale haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Santus trapt de bal weg. Raguso is nu in balbezit. Raguso speelt de bal door. Antonicello rent richting de bal. Antonicello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ventimiglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonicello rent richting de bal. Scacchi onderschept slim de pass. Ventimiglia verovert de bal door een tackle van achteren. Ventimiglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cuoco is nu in balbezit. Cuoco schiet op doel. Petrini probeert de bal aan de voet te houden. Quaterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaterna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - Viaccia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verdy 53%, Viaccia 47%.
FC Verdy - Viaccia 0:1

78e minuut.
Pedrali verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrali geeft een lange en hoge pass. Daar is Petrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuoco is nu in balbezit. Cuoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Raguso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabella rent richting de bal. Sabella probeert naar een medespeler te passen. Cuoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - Viaccia 0:2

84e minuut.
Antonicello met een sublieme pass. Ventimiglia is nu in balbezit. Cuoco onderschept slim de pass. Cuoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verdy 57%, Viaccia 43%.
FC Verdy - Viaccia 0:2