Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ternana ProSavona
433 Tactiek 442
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 44.9
waardeloos Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofalo rent richting de bal. Lemonis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cristofalo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cristofalo kan niet meer verder spelen. Pezzia komt het veld opgelopen.

1e minuut.
Végvári is nu in balbezit. Davtyan is nu in balbezit. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:1

4e minuut.
Lemonis verovert de bal door een tackle van achteren. Lemonis probeert naar een medespeler te passen. Végvári rent richting de bal. Végvári schiet op doel. De Pasquale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:2

5e minuut.
Pittorino speelt de bal door. Micelli heeft problemen om de bal te vangen. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Pasquale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Musso passt de bal zonder na te denken. Davtyan rent richting de bal. Davtyan passt de bal in één keer door. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:3

12e minuut.
Pittorino is nu in balbezit. Davtyan is nu in balbezit. Davtyan passt de bal zonder na te denken. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan is nu in balbezit. Davtyan speelt de bal door. Lemonis rent richting de bal. Lemonis schiet op doel. De Pasquale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Végvári probeert de bal aan de voet te houden. Végvári geeft een lange en hoge pass. Lemonis rent richting de bal. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:4

23e minuut.
Végvári is nu in balbezit. Végvári probeert naar een medespeler te passen. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis draait met de bal, schiet en ... Ciuffo probeert de bal aan de voet te houden. De Pasquale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Lemonis is nu in balbezit. Lemonis passt de bal met de wreef. Davtyan probeert naar een medespeler te passen. Végvári is nu in balbezit. Végvári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Davtyan speelt de bal door. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lemonis de bal. Lemonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:5

31e minuut.
Lemonis verovert de bal door een tackle van achteren. Lemonis met een sublieme pass. Catanzaro probeert naar een medespeler te passen. Végvári is nu in balbezit. Végvári haalt uit met een fantastische trap. De Pasquale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Pasquale met een sublieme pass. Saelens met een sublieme pass. Végvári is nu in balbezit. Végvári haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Catanzaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári geeft een lange en hoge pass. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis draait met de bal, schiet en ... Zotti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:6

36e minuut.
Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Zotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Codreanu speelt de bal door. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Catanzaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis passt de bal in één keer door. Végvári rent richting de bal. Végvári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:7

38e minuut.
Giarratana rent richting de bal. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giarratana is nu in balbezit. Lemonis verovert de bal door een tackle van achteren. Lemonis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Davtyan met een sublieme pass. Végvári speelt de bal door. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. Ciuffo probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Pittorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan passt de bal met de wreef. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lemonis is nu in balbezit. Lemonis passt de bal in één keer door. Végvári rent richting de bal. Végvári schiet op doel. Ciuffo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana 83%, ProSavona 17%.
Ternana - ProSavona 0:8

48e minuut.
Végvári rent richting de bal. Ciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári verovert de bal door een tackle van achteren. Végvári schiet op doel. De Pasquale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:9

52e minuut.
Giarratana is nu in balbezit. Catanzaro onderschept slim de pass. Catanzaro passt de bal zonder na te denken. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:10

52e minuut.
Pittorino probeert naar een medespeler te passen. Pezzia rent richting de bal. Lemonis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemonis krijgt een gele kaart. Pezzia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Lemonis rent richting de bal. Lemonis met een sublieme pass. Végvári is nu in balbezit. Végvári schiet op doel. Ciuffo probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Saelens verovert de bal door een tackle van achteren. Saelens passt de bal met de wreef. Végvári is nu in balbezit. Davtyan is nu in balbezit. Davtyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Saelens met een sublieme pass. Ciuffo is nu in balbezit. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári is nu in balbezit. Dellaporta is nu in balbezit. Végvári onderschept slim de pass. Végvári geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lemonis rent richting de bal. Lemonis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:11

67e minuut.
Dalea passt de bal in één keer door. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis passt de bal zonder na te denken. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Padineanu controleert de bal met de borst. Davtyan is nu in balbezit. Davtyan passt de bal zonder na te denken. Végvári is nu in balbezit. Végvári draait met de bal, schiet en ... Paal! De Pasquale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Davtyan is nu in balbezit. Davtyan passt de bal in één keer door. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis draait met de bal, schiet en ... Zotti probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Catanzaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davtyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Végvári de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:12

78e minuut.
Catanzaro met een sublieme pass. Klungelig pakt Davtyan de bal. Davtyan met een sublieme pass. Daar is Végvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Végvári draait met de bal, schiet en ... De Pasquale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Codreanu probeert naar een medespeler te passen. Végvári is nu in balbezit. Végvári passt de bal met de wreef. Lemonis rent richting de bal. Lemonis draait met de bal, schiet en ... De Pasquale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:13

85e minuut.
Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Végvári raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciuffo probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Davtyan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:14

87e minuut.
Klungelig pakt Famiglia de bal. Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu geeft de bal voor. Lemonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:15

88e minuut.
Pezzia passt de bal zonder na te denken. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Végvári heeft problemen om de bal te vangen. Végvári schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ternana - ProSavona 0:16

89e minuut.
Micelli rent richting de bal. Micelli passt de bal met de wreef. Davtyan speelt de bal door. Lemonis is nu in balbezit. Lemonis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ternana 87%, ProSavona 13%.
Ternana - ProSavona 0:16