Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contea Rivoltosi Gemini
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero passt de bal zonder na te denken. Luongo is nu in balbezit. Luongo draait met de bal, schiet en ... Luisini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Gemini 0:1

10e minuut.
Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Porreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamini rent richting de bal. Balsamini draait met de bal, schiet en ... Riganò maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ginisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ginisi geeft de bal voor. Marolda probeert de bal met de borst te controleren. Saponiero is nu in balbezit. Saponiero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Porreca is nu in balbezit. Porreca passt de bal met de wreef. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Contea Rivoltosi - Gemini 1:1

29e minuut.
Ginisi probeert de bal met de borst te controleren. Ginisi passt de bal met de wreef. Saponiero rent richting de bal. Capecchi onderschept slim de pass. Ginisi speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Carino is nu in balbezit. Deioannon onderschept slim de pass. Deioannon speelt de bal door. Luongo rent richting de bal. Luongo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Saponiero is nu in balbezit. Robustelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero maakt een afschuwelijke overtreding. Saponiero krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Saponiero passt de bal met de wreef. Albrizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo verovert de bal door een tackle van achteren. Luongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Gemini 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Rivoltosi 51%, Gemini 49%.
Contea Rivoltosi - Gemini 1:2

56e minuut.
Pogna onderschept slim de pass. Pogna passt de bal in één keer door. Robustelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero onderschept slim de pass. Saponiero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Gemini 1:3

62e minuut.
Toaiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Toaiari speelt de bal door. Porreca probeert naar een medespeler te passen. Balsamini is nu in balbezit. Balsamini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Capecchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ginisi met een snelle inworp. Marolda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marolda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Marolda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansione rent richting de bal. Marolda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marolda krijgt een gele kaart. Ansione raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ansione kan niet meer verder spelen. Marolda speelt de bal door. Di Felice komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Carino met een snelle inworp. Toaiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Toaiari geeft de bal voor. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Rivoltosi - Gemini 2:3

90e minuut.
Capecchi met een snelle inworp. Di Felice geeft een lange en hoge pass. Demartini is nu in balbezit. Balsamini onderschept slim de pass. Balsamini draait met de bal, schiet en ... Riganò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balsamini is nu in balbezit. Balsamini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Rivoltosi 52%, Gemini 48%.
Contea Rivoltosi - Gemini 2:3