Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verdy Cuordileone
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 24
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Raguso bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raguso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raguso met een snel genomen vrije trap. Antonicello rent richting de bal. Antonicello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Antonicello rent richting de bal. Ventimiglia is nu in balbezit. Antonicello is nu in balbezit. Ventimiglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventimiglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Apostolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milliardi geeft de bal voor. Paraboni is nu in balbezit. Paraboni schiet op doel. Copelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verdy 64%, Cuordileone 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Verdy - Cuordileone 0:0

48e minuut.
Rosso is nu in balbezit. Rosso passt de bal met de wreef. Doniselli is nu in balbezit. Paraboni verovert de bal door een tackle van achteren. Paraboni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ventimiglia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baragatti komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klungelig pakt Baragatti de bal. Carrozzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrozzieri probeert naar een medespeler te passen. Antonicello is nu in balbezit. Antonicello schiet op doel. Menicatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pannarale neemt de hoekschop. Mazzieri heeft problemen om de bal te vangen. Baragatti is nu in balbezit. Antonicello bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonicello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Meniconi onderschept slim de pass. Antonicello rent richting de bal. Estivi verovert de bal door een tackle van achteren. Baragatti is nu in balbezit. Baragatti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrozzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso onderschept slim de pass. Paraboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraboni draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Bausani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannarale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bausani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apostolo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paraboni rent richting de bal. Paraboni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - Cuordileone 0:1

85e minuut.
Ferigo geeft een hoge lob. Estivi kopt de bal weg. Carrozzieri probeert naar een medespeler te passen. Antonicello rent richting de bal. Antonicello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verdy 47%, Cuordileone 53%.
FC Verdy - Cuordileone 0:1