Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real lakrima Cuordileone
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ippolito speelt de bal door. Giannoni rent richting de bal. Rovito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistritto onderschept slim de pass. Pistritto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Piccardi trapt de bal weg van het doel. Mazzieri kopt de bal weg. Paraboni rent richting de bal. Pistritto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistritto schiet op doel. Piccardi bokst de bal weg.

5e minuut.
Rovito rent richting de bal. Pistritto onderschept slim de pass. Pistritto met een sublieme pass. Paraboni is nu in balbezit. Paraboni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Estivi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Battiati met een snelle inworp. Ippolito is nu in balbezit. Ippolito geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Garza de bal. Pistritto onderschept slim de pass. Pistritto met een sublieme pass. Paraboni is nu in balbezit. Paraboni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pienig speelt de bal door. Pistritto rent richting de bal. Pistritto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Apostolo is nu in balbezit. Ippolito onderschept slim de pass. Ippolito geeft de bal voor. Cherici is nu in balbezit. Cherici geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Zimelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherici onderschept slim de pass. Cherici passt de bal met de wreef. Giannoni rent richting de bal. Giannoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Estivi trapt de bal weg. Pistritto kopt de bal weg. Paraboni heeft problemen om de bal te vangen. Paraboni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real lakrima - Cuordileone 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real lakrima 40%, Cuordileone 60%.
real lakrima - Cuordileone 0:1

65e minuut.
Estivi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Battiati met een snelle inworp. Ippolito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ippolito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Battiati met een snelle inworp. Apostolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ippolito onderschept slim de pass. Ippolito geeft de bal voor. Klungelig pakt Estivi de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Battiati neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mazzieri de bal. Menicatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Apostolo is nu in balbezit. Apostolo geeft de bal voor. Paraboni is nu in balbezit. Paraboni schiet op doel. Piccardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real lakrima - Cuordileone 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real lakrima 45%, Cuordileone 55%.
real lakrima - Cuordileone 0:2