Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL TORREGAVETA Girona fc
kishi Tactiek DIFESA ALTA
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 32.6
good Schieten poor
average Passen average
good Verdedigen good


12e minuut.
Giaveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałusa verovert de bal door een tackle van achteren. Gałusa speelt de bal door. Frąckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąckowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Piccardo is nu in balbezit. Piccardo passt de bal met de wreef. Pelè rent richting de bal. Pelè schiet op doel. Cosmescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL TORREGAVETA - Girona fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL TORREGAVETA 59%, Girona fc 41%.
REAL TORREGAVETA - Girona fc 0:1

60e minuut.
Alich geeft de bal voor. Celin is nu in balbezit. Celin passt de bal met de wreef. Moos rent richting de bal. Moos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Meccariello trapt de bal weg van het doel. Piccardo is nu in balbezit. Moos maakt een afschuwelijke overtreding. Moos krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ebel geeft de bal voor. Moos kopt de bal weg. Daar is Schiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frąckowiak rent richting de bal. Frąckowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Meccariello met een harde bal richting middenveld. Repotočnik kopt de bal weg. Frąckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąckowiak draait met de bal, schiet en ... Meccariello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL TORREGAVETA - Girona fc 1:1

69e minuut.
Gałusa speelt de bal door. Frąckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąckowiak passt de bal zonder na te denken. Celin is nu in balbezit. Celin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL TORREGAVETA - Girona fc 2:1

72e minuut.
Porrato rent richting de bal. Moos onderschept slim de pass. Frąckowiak is nu in balbezit. Frąckowiak schiet op doel. Meccariello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL TORREGAVETA - Girona fc 3:1

75e minuut.
Pelè probeert naar een medespeler te passen. Todero is nu in balbezit. Todero passt de bal met de wreef. Capponi rent richting de bal. Capponi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cosmescu probeert naar een medespeler te passen. Piccardo kopt de bal weg. Pelè rent richting de bal. Pelè haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL TORREGAVETA - Girona fc 3:2

79e minuut.
Moos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moos speelt de bal door. Frąckowiak rent richting de bal. Frąckowiak schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Ardengo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todero met de inworp. Klungelig pakt Casaccia de bal. Casaccia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL TORREGAVETA 42%, Girona fc 58%.
REAL TORREGAVETA - Girona fc 3:2