Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD Corigliano Stella Rossa
Normal Tactiek skioppo
50% Balbezit 50%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Villanueva kopt de bal weg. Pelicano controleert de bal met de borst. Pelicano speelt de bal door. Beken is nu in balbezit. Beken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - Stella Rossa 0:1

19e minuut.
Villanueva met een sublieme pass. Marinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli draait met de bal, schiet en ... Daar is Dierick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dierick geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - Stella Rossa 0:2

30e minuut.
Beken rent richting de bal. Beken passt de bal in één keer door. Marinelli rent richting de bal. Marinelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mezzaro probeert naar een medespeler te passen. Villanueva kopt de bal weg. Scolaris is nu in balbezit. Beken rent richting de bal. Beken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - Stella Rossa 0:3

33e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een hoge lob. Miniero rent richting de bal. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Citroni is nu in balbezit. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva met een sublieme pass. Marinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - Stella Rossa 0:4

36e minuut.
Klungelig pakt Troisio de bal. Tegner probeert naar een medespeler te passen. Miniero is nu in balbezit. Marinelli is nu in balbezit. Marinelli haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro bokst de bal weg.

37e minuut.
Villanueva kopt de bal weg. Pelicano rent richting de bal. Pelicano passt de bal met de wreef. Beken rent richting de bal. Beken haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Miniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano verovert de bal door een tackle van achteren. Pelicano probeert naar een medespeler te passen. Marinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - Stella Rossa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Corigliano 64%, Stella Rossa 36%.
ASD Corigliano - Stella Rossa 0:5

51e minuut.
Viglino kopt de bal weg. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano geeft een lange en hoge pass. Marinelli rent richting de bal. Marinelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dierick rent richting de bal. Dierick met een sublieme pass. Beken is nu in balbezit. Beken schiet op doel. Mezzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Viglino geeft een lange en hoge pass. Amadii kopt de bal weg. Viglino heeft problemen om de bal te vangen. Marinelli rent richting de bal. Marinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - Stella Rossa 0:6

61e minuut.
Marinelli onderschept slim de pass. Miniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Citroni is nu in balbezit. Marinelli onderschept slim de pass. Marinelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Villanueva met een snelle inworp. Dierick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierick geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nappa de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tegner probeert de bal aan de voet te houden. Dierick geeft een lange en hoge pass. Marinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Beken bereikt de bal nog maar net als eerste. Beken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gaggioli passt de bal zonder na te denken. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano passt de bal zonder na te denken. Marinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Corigliano - Stella Rossa 0:7

75e minuut.
Miniero passt de bal in één keer door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva met een sublieme pass. Marinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Pelicano de bal. Pelicano met een sublieme pass. Scolaris kan de bal niet met de borst controleren. Beken is nu in balbezit. Beken schiet op doel. Mezzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Dierick geeft een hoge lob. Daar is Nappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viglino geeft een lange en hoge pass. Beken is nu in balbezit. Beken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Corigliano 80%, Stella Rossa 20%.
ASD Corigliano - Stella Rossa 0:7