Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionale1908 Furios FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Migali onderschept slim de pass. Scandurra onderschept slim de pass. Catollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandurra verovert de bal door een tackle van achteren. Scandurra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mallocci trapt de bal weg van het doel. Caraus kopt de bal weg. Cucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alinari onderschept slim de pass. Alinari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Migali met een sublieme pass. Gubian heeft problemen om de bal te vangen. Gubian met een sublieme pass. Daar is Scandurra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scandurra haalt uit met een fantastische trap. Mallocci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale1908 - Furios FC 0:1

35e minuut.
Daar is Alinari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scandurra is nu in balbezit. Del Dottore is nu in balbezit. Scandurra onderschept slim de pass. Scandurra haalt uit met een fantastische trap. Mallocci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale1908 - Furios FC 0:2

43e minuut.
Del Dottore passt de bal in één keer door. Boglia is nu in balbezit. Caraus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caraus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale1908 54%, Furios FC 46%.
Internazionale1908 - Furios FC 0:2

61e minuut.
Del Dottore rent richting de bal. Alinari probeert naar een medespeler te passen. Boglia probeert naar een medespeler te passen. Scordo is nu in balbezit. Scordo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Del Dottore geeft een hoge lob. Inworp. Boglia met een snelle inworp. Borghi is nu in balbezit. Borghi geeft een lange en hoge pass. Mallocci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scandurra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandurra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale1908 - Furios FC 0:3

67e minuut.
Boglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cucchi speelt de bal door. Catollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandurra onderschept slim de pass. Scandurra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale1908 - Furios FC 0:4

79e minuut.
Massazza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calonaci komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pelucchini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cucchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale1908 61%, Furios FC 39%.
Internazionale1908 - Furios FC 0:4