Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diavoli Meravigliosi AC Particolari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Delle Donne is nu in balbezit. Delle Donne passt de bal met de wreef. Crognale rent richting de bal. Cocucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Palminteri de bal. Delle Donne onderschept slim de pass. Delle Donne probeert naar een medespeler te passen. Cusimano is nu in balbezit. Cusimano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Meravigliosi - AC Particolari 1:0

39e minuut.
Brambilla Colnago probeert naar een medespeler te passen. Cusimano is nu in balbezit. Toffali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusimano verovert de bal door een tackle van achteren. Cusimano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Meravigliosi - AC Particolari 2:0

43e minuut.
Ramaglia met een snelle inworp. Simionati is nu in balbezit. Simionati draait met de bal, schiet en ... Mangiaterra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diavoli Meravigliosi - AC Particolari 2:1

45e minuut.
Delle Donne passt de bal zonder na te denken. Daar is Cocucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simionati is nu in balbezit. Cerrone rent richting de bal. Cerrone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diavoli Meravigliosi 56%, AC Particolari 44%.
Diavoli Meravigliosi - AC Particolari 2:1

75e minuut.
Simionati probeert naar een medespeler te passen. Mangiaterra rent richting de bal. Cerrone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerrone krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Palombo is nu in balbezit. Palombo probeert naar een medespeler te passen. Simionati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Aymerich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diavoli Meravigliosi 42%, AC Particolari 58%.
Diavoli Meravigliosi - AC Particolari 2:1