Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Particolari Furios FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Toffali trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borghi met de inworp. Cannellone rent richting de bal. Cannellone geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ronconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandurra onderschept slim de pass. Cannellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannellone haalt uit met een fantastische trap. Quirico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Particolari - Furios FC 0:1

42e minuut.
Ramaglia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Particolari 77%, Furios FC 23%.
AC Particolari - Furios FC 0:1

46e minuut.
Gilardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormone verovert de bal door een tackle van achteren. Ronconi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ronconi krijgt een gele kaart. Mormone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cucchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cannellone kopt de bal weg. Scandurra is nu in balbezit. Scandurra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Palminteri geeft een lange en hoge pass. Gilardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzoni begaat een overtreding. Ponzoni krijgt een gele kaart. Gilardoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gilardoni met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cannellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronconi verovert de bal door een tackle van achteren. Ronconi passt de bal met de wreef. Scandurra is nu in balbezit. Scandurra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Particolari - Furios FC 0:2

63e minuut.
Cannellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannellone passt de bal in één keer door. Cucchi is nu in balbezit. Simionati verovert de bal door een tackle van achteren. Simionati passt de bal zonder na te denken. Ardemani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Simionati rent richting de bal. Simionati passt de bal met de wreef. Quartiani is nu in balbezit. Cerrone onderschept slim de pass. Cerrone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Particolari 47%, Furios FC 53%.
AC Particolari - Furios FC 0:2