Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
united albanian Stella Rossa
433 Tactiek skioppo
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 36
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano geeft een hoge lob. Valletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli onderschept slim de pass. Marinelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dierick is nu in balbezit. Dierick passt de bal in één keer door. Ostano rent richting de bal. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumi passt de bal met de wreef. Dell`Erba speelt de bal door. Remondini is nu in balbezit. Remondini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Escobedo met een sublieme pass. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano passt de bal met de wreef. Trzpień rent richting de bal. Trzpień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Valletta geeft de bal voor. Trzpień kopt de bal weg. Bracciale heeft problemen om de bal te vangen. Marinelli rent richting de bal. Marinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - Stella Rossa 0:1

35e minuut.
Liborio probeert naar een medespeler te passen. Remondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dierick zijn tegenspeler op de grond. Remondini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Remondini kan niet meer verder spelen. Prandini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united albanian 69%, Stella Rossa 31%.
united albanian - Stella Rossa 0:1

46e minuut.
Marinelli is nu in balbezit. Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal in één keer door. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cocconcelli kopt de bal weg. Villanueva kan de bal niet met de borst controleren. Villanueva passt de bal in één keer door. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - Stella Rossa 0:2

60e minuut.
Dell`Erba passt de bal zonder na te denken. Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Marinelli is nu in balbezit. Marinelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rześny is nu in balbezit. Liborio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rześny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rześny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trzpień rent richting de bal. Cocconcelli is nu in balbezit. Trzpień verovert de bal door een tackle van achteren. Trzpień draait met de bal, schiet en ... Pace bokst de bal weg.

72e minuut.
Prandini is nu in balbezit. Escobedo verovert de bal door een tackle van achteren. Escobedo speelt de bal door. Marinelli is nu in balbezit. Marinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - Stella Rossa 0:3

75e minuut.
Dierick probeert naar een medespeler te passen. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano passt de bal met de wreef. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - Stella Rossa 0:4

84e minuut.
Pelicano passt de bal in één keer door. Dierick probeert naar een medespeler te passen. Marinelli rent richting de bal. Marinelli haalt uit met een fantastische trap. Pace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
united albanian - Stella Rossa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united albanian 64%, Stella Rossa 36%.
united albanian - Stella Rossa 0:5