Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cani Colpevoli la trattoria!
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Citerni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Filoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filoni probeert naar een medespeler te passen. Bimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Nitti geeft een lange en hoge pass. Filoni is nu in balbezit. Filoni passt de bal zonder na te denken. Bimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Bimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponti verovert de bal door een tackle van achteren. Filoni onderschept slim de pass. Bimba is nu in balbezit. Bimba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - la trattoria! 0:1

40e minuut.
Conticchio geeft een lange en hoge pass. Piscopo is nu in balbezit. Bimba onderschept slim de pass. Bimba haalt uit met een fantastische trap. Fatigato probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cani Colpevoli 58%, la trattoria! 42%.
Cani Colpevoli - la trattoria! 0:1

57e minuut.
Carassai kopt de bal weg. Klungelig pakt Sannicandro de bal. Sannicandro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cambriani de bal. Cambriani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cani Colpevoli - la trattoria! 1:1

67e minuut.
Savastano speelt de bal door. Ponti bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bimba is nu in balbezit. Bimba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - la trattoria! 1:2

71e minuut.
Savastano met een sublieme pass. Bimba rent richting de bal. Cersosimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimba verovert de bal door een tackle van achteren. Bimba schiet op doel. Fatigato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cani Colpevoli - la trattoria! 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cani Colpevoli 51%, la trattoria! 49%.
Cani Colpevoli - la trattoria! 1:3