Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Groove FC Scappati I Casa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Aita passt de bal met de wreef. Buonvicini rent richting de bal. Lanaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lanaro krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Badanai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auro. Badanai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aita zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calandro rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Delle Donne ... Strafschop! Delle Donne krijgt een gele kaart. Calandro raakt geblesseerd tijdens het duel. Badanai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Crudeli rent richting de bal. Crudeli geeft de bal voor. Frattin kopt de bal weg. Calandro is nu in balbezit. Calandro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rizza geeft de bal voor. Frattin rent richting de bal. Brentazzoli onderschept slim de pass. Cercato rent richting de bal. Cercato geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Orabona is nu in balbezit. Badanai onderschept slim de pass. Badanai speelt de bal door. Calandro rent richting de bal. Calandro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groove FC 52%, Scappati I Casa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Groove FC - Scappati I Casa 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Buonvicini de bal. Auro bereikt de bal nog maar net als eerste. Auro met een sublieme pass. Calandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Aita is nu in balbezit. Auro verovert de bal door een tackle van achteren. Auro probeert naar een medespeler te passen. Preabianca is nu in balbezit. Preabianca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Delle Donne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delle Donne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toietti met een snelle inworp. Buonvicini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Cercato de bal. Frattin is nu in balbezit. Met opzet legt Cercato zijn tegenspeler op de grond. Cercato is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Auro rent richting de bal. Auro met een sublieme pass. Calandro rent richting de bal. Badanai rent richting de bal. Badanai draait met de bal, schiet en ... Pisacane bokst de bal weg.

89e minuut.
Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros met een sublieme pass. Sperandio speelt de bal door. Cresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresci geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cresci kopt de bal weg. Frattin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brentazzoli. Frattin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cresci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Delle Donne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calandro is nu in balbezit. Calandro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Groove FC - Scappati I Casa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groove FC 61%, Scappati I Casa 39%.
Groove FC - Scappati I Casa 0:1