Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventusmylove Anzola
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Ossiani rent richting de bal. Ossiani probeert naar een medespeler te passen. Amodeo rent richting de bal. Sabini onderschept slim de pass. Sabini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventusmylove - Anzola 1:0

8e minuut.
Micaletti rent richting de bal. Aronica onderschept slim de pass. Aronica passt de bal in één keer door. Giulini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giulini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giustino trapt de bal weg. Aronica kopt de bal weg. Klungelig pakt Giulini de bal. Giulini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Giustino geeft een lange en hoge pass. Ramaioli heeft problemen om de bal te vangen. Sabini is nu in balbezit. Micaletti rent richting de bal. Micaletti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Trovato is nu in balbezit. Trovato passt de bal met de wreef. Vaghi is nu in balbezit. Giulini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giulini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Luisi passt de bal met de wreef. Giulini rent richting de bal. Lioi maakt een afschuwelijke overtreding. Lioi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lioi probeert naar een medespeler te passen. Vaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aronica krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Calderara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vicinanza komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Giulini schiet op doel. Daar is Ganzerla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giulini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giulini schiet op doel. Bacherini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventusmylove - Anzola 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventusmylove 62%, Anzola 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventusmylove - Anzola 1:1

48e minuut.
Mandro met de inworp. Ganzerla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganzerla passt de bal in één keer door. Giulini is nu in balbezit. Giulini haalt uit met een fantastische trap. Bacherini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Trovato rent richting de bal. Micaletti rent richting de bal. Micaletti passt de bal zonder na te denken. Sabini is nu in balbezit. Sabini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Aronica schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cesi de bal onder controle te krijgen. Ganzerla bereikt de bal nog maar net als eerste. Giulini verovert de bal door een tackle van achteren. Giulini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vaghi geeft een lange en hoge pass. Micaletti is nu in balbezit. Micaletti probeert naar een medespeler te passen. Sabini rent richting de bal. Sabini haalt uit met een fantastische trap. Brusca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventusmylove - Anzola 2:1

67e minuut.
Ramaioli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scavo met een snelle inworp. Ganzerla rent richting de bal. Ganzerla geeft een lange en hoge pass. Brusca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

75e minuut.
Lioi kan de bal niet met de borst controleren. Aronica rent richting de bal. Aronica met een sublieme pass. Giulini is nu in balbezit. Giulini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventusmylove 64%, Anzola 36%.
Juventusmylove - Anzola 2:1