Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varese F.C F.C. Berlusca
444a. Tactiek 433
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


3e minuut.
Sunatekin kopt de bal weg. Klungelig pakt Lange de bal. Lange speelt de bal door. Sunatekin heeft problemen om de bal te vangen. Sunatekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 1:0

5e minuut.
Candela passt de bal zonder na te denken. Papa bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa speelt de bal door. Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 2:0

10e minuut.
Caillaud rent richting de bal. Caillaud passt de bal in één keer door. Holden probeert naar een medespeler te passen. Sunatekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunatekin haalt uit met een fantastische trap. Biffino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Varricchio probeert de bal aan de voet te houden. Sunatekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vignola krijgt een gele kaart. Sunatekin raakt geblesseerd tijdens het duel. Papa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Holden probeert naar een medespeler te passen. Simonelli onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lange de bal. Lange haalt uit met een fantastische trap. Biffino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 3:0

21e minuut.
Lange is nu in balbezit. Lange passt de bal zonder na te denken. Sunatekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunatekin draait met de bal, schiet en ... Biffino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 4:0

26e minuut.
Porreca is nu in balbezit. Sunatekin onderschept slim de pass. Sunatekin met een sublieme pass. Klungelig pakt Lange de bal. Lange haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 5:0

27e minuut.
Porreca geeft een hoge lob. Inworp. Caillaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sunatekin rent richting de bal. Sunatekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Biffino trapt de bal weg van het doel. Papa kopt de bal weg. Simonelli controleert de bal met de borst. Sunatekin is nu in balbezit. Sunatekin haalt uit met een fantastische trap. Biffino bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altındal zal de hoekschop nemen. Sunatekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 6:0

31e minuut.
Holden kopt de bal weg. Lange probeert naar een medespeler te passen. Sunatekin rent richting de bal. Sunatekin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Vignola de bal. Sunatekin rent richting de bal. Vignola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sunatekin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sunatekin kan niet meer verder spelen. Borrero komt het veld opgelopen. Lange zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 7:0

33e minuut.
Daar is Zappulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrero is nu in balbezit. Borrero probeert naar een medespeler te passen. Lange heeft problemen om de bal te vangen. Lange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 8:0

35e minuut.
Zappulla passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borrero de bal. Vignola is nu in balbezit. Borrero onderschept slim de pass. Borrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Papa kan de bal niet met de borst controleren. Vignola is nu in balbezit. Met opzet legt Papa zijn tegenspeler op de grond. Papa krijgt een gele kaart. Vignola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vignola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burdon rent richting de bal. Vescia verovert de bal door een tackle van achteren. Vescia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Porreca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caillaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papa rent richting de bal. Papa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 9:0

44e minuut.
Lange rent richting de bal. Lange passt de bal zonder na te denken. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varese F.C 18%, F.C. Berlusca 82%.
Varese F.C - F.C. Berlusca 10:0

52e minuut.
Lange draait met de bal, schiet en ... Simonelli heeft problemen om de bal te vangen. Lange is nu in balbezit. Lange draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 11:0

54e minuut.
Vignola passt de bal in één keer door. Candela is nu in balbezit. Vescia onderschept slim de pass. Palmieri rent richting de bal. Palmieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Papa probeert naar een medespeler te passen. Holden probeert de bal met de borst te controleren. Holden passt de bal zonder na te denken. Borrero heeft problemen om de bal te vangen. Borrero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caillaud neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 12:0

60e minuut.
Papa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caillaud de bal. Caillaud probeert naar een medespeler te passen. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero haalt uit met een fantastische trap. Biffino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Vettoretto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altındal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Porreca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caillaud onderschept slim de pass. Caillaud met een sublieme pass. Lange rent richting de bal. Lange schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Biffino trapt de bal weg. Caillaud kopt de bal weg. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero is nu in balbezit. Borrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Porreca geeft een hoge lob. Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden probeert naar een medespeler te passen. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange draait met de bal, schiet en ... Biffino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 13:0

82e minuut.
Biffino met een harde bal richting middenveld. Holden probeert de bal met de borst te controleren. Lange probeert naar een medespeler te passen. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 14:0

86e minuut.
Lange passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borrero de bal. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vaccarezza de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caillaud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lange krijgt zijn hoofd ertegen. Biffino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Varese F.C - F.C. Berlusca 15:0

88e minuut.
Biffino met een harde bal richting middenveld. Papa rent richting de bal. Papa speelt de bal door. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Simonelli probeert de bal aan de voet te houden. Lange is nu in balbezit. Vignola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lange raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lange neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Biffino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varese F.C 24%, F.C. Berlusca 76%.
Varese F.C - F.C. Berlusca 15:0