Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Ribbusciati Pescaramanzia FC
tattica normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 17.4
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Karypidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karypidis speelt de bal door. Zanev rent richting de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Salerno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 1:0

7e minuut.
Grimani rent richting de bal. Wojcieszek onderschept slim de pass. Wojcieszek met een sublieme pass. Frommer rent richting de bal. Frommer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 2:0

10e minuut.
Shellard bereikt de bal nog maar net als eerste. Shellard passt de bal in één keer door. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 3:0

13e minuut.
Shellard passt de bal in één keer door. Frommer rent richting de bal. Frommer passt de bal zonder na te denken. Karypidis is nu in balbezit. Karypidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Shellard met een sublieme pass. Frommer rent richting de bal. Abbaticola rent richting de bal. Frommer verovert de bal door een tackle van achteren. Frommer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 4:0

18e minuut.
Frommer is nu in balbezit. Anglesio rent richting de bal. Frommer onderschept slim de pass. Frommer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 5:0

23e minuut.
Frommer speelt de bal door. Wojcieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojcieszek passt de bal zonder na te denken. Karypidis is nu in balbezit. Karypidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 6:0

25e minuut.
Zanev verovert de bal door een tackle van achteren. Zanev passt de bal met de wreef. Karypidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer is nu in balbezit. Frommer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Salerno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Frommer is nu in balbezit. Frommer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zanev de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ... Anglesio probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Wojcieszek rent richting de bal. Wojcieszek geeft een hoge lob. Zanev controleert de bal met de borst. Zanev schiet op doel. Salerno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 7:0

45e minuut.
Chiogna geeft een hoge lob. Wojcieszek kopt de bal weg. Karypidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer rent richting de bal. Frommer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Ribbusciati 22%, Pescaramanzia FC 78%.
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 7:0

53e minuut.
Chiogna is nu in balbezit. Wolfram rent richting de bal. Wolfram met een sublieme pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salerno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anglesio kopt de bal weg. Wojcieszek is nu in balbezit. Wojcieszek passt de bal zonder na te denken. Karypidis rent richting de bal. Karypidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 8:0

56e minuut.
Chiappa rent richting de bal. Wojcieszek rent richting de bal. Wojcieszek passt de bal met de wreef. Frommer is nu in balbezit. Frommer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Karypidis probeert de bal met de borst te controleren. Grimani is nu in balbezit. Karypidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karypidis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Karypidis rent richting de bal. Karypidis passt de bal zonder na te denken. Frommer rent richting de bal. Frommer schiet op doel. Salerno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 9:0

72e minuut.
Wojcieszek is nu in balbezit. Wojcieszek geeft een lange en hoge pass. Frommer rent richting de bal. Frommer draait met de bal, schiet en ... Salerno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zanev speelt de bal door. Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer met een sublieme pass. Karypidis is nu in balbezit. Karypidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frommer rent richting de bal. Frommer draait met de bal, schiet en ... Salerno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 10:0

77e minuut.
Chiogna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Furzi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Zanev met de inworp. Karypidis rent richting de bal. Karypidis draait met de bal, schiet en ... Salerno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Salerno met een harde bal richting middenveld. Inworp. Wojcieszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karypidis rent richting de bal. Karypidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zanev rent richting de bal. Furzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer is nu in balbezit. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Salerno trapt de bal weg. Wojcieszek probeert naar een medespeler te passen. Karypidis is nu in balbezit. Karypidis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Ribbusciati 31%, Pescaramanzia FC 69%.
I Ribbusciati - Pescaramanzia FC 10:0