Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cologno Cavalieri Flagranti
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bramerini is nu in balbezit. Mazzucchelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzucchelli passt de bal in één keer door. Fragapane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragapane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Frascarolo rent richting de bal. Bramerini is nu in balbezit. Met opzet legt Frascarolo zijn tegenspeler op de grond. Frascarolo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mazzucchelli kopt de bal weg. Nossardi rent richting de bal. Nossardi probeert naar een medespeler te passen. Merli rent richting de bal. Merli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mazzucchelli speelt de bal door. Melchiorri rent richting de bal. Met opzet legt Di Bartolomeo zijn tegenspeler op de grond. Di Bartolomeo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ferriello verovert de bal door een tackle van achteren. Ferriello passt de bal zonder na te denken. Corbellino rent richting de bal. Merli verovert de bal door een tackle van achteren. Merli schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Ferriello probeert naar een medespeler te passen. Merli is nu in balbezit. Merli geeft een lange en hoge pass. Chieri speelt de bal door. Frascarolo speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cologno - Cavalieri Flagranti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cologno 44%, Cavalieri Flagranti 56%.
FC Cologno - Cavalieri Flagranti 0:1

54e minuut.
Mazzucchelli kan de bal niet met de borst controleren. Nossardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nossardi speelt de bal door. Melchiorri rent richting de bal. Melchiorri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Pietrosant met een snelle inworp. Bramerini geeft de bal voor. Costantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ferriello is nu in balbezit. Ferriello passt de bal met de wreef. Costantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantino geeft de bal voor. Pomes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cologno - Cavalieri Flagranti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cologno 47%, Cavalieri Flagranti 53%.
FC Cologno - Cavalieri Flagranti 0:2