Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:41
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.049
  • Stadion: lion Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2819
realmentana2022 obimin fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bechi passt de bal zonder na te denken. Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Minardi rent richting de bal. Pont onderschept slim de pass. Pont haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mazzante met de inworp. Faustino kan de bal niet met de borst controleren. Galizia is nu in balbezit. Bechi rent richting de bal. Bechi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bechi probeert naar een medespeler te passen. Faustino is nu in balbezit. Minardi maakt een afschuwelijke overtreding. Minardi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zacchello probeert naar een medespeler te passen. Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzano rent richting de bal. Radicchi onderschept slim de pass. Radicchi schiet op doel. Tufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Gazzano met een sublieme pass. Zacchello is nu in balbezit. Zacchello speelt de bal door. Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmentana2022 51%, obimin fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
realmentana2022 - obimin fc 0:0

53e minuut.
Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrarca verovert de bal door een tackle van achteren. Galizia verovert de bal door een tackle van achteren. Galizia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Pont probeert naar een medespeler te passen. Faustino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesso rent richting de bal. Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmentana2022 56%, obimin fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
realmentana2022 - obimin fc 0:0