Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anzola FC Leona
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Grassani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicinanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aronica is nu in balbezit. Aronica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Tramontani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicinanza met een snelle inworp. Aronica geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - FC Leona 1:0

9e minuut.
Pantini is nu in balbezit. Aronica is nu in balbezit. Aronica passt de bal met de wreef. Giulini is nu in balbezit. Giulini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Trovato geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Martani de bal onder controle te krijgen. Giulini rent richting de bal. Giulini draait met de bal, schiet en ... Carradori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - FC Leona 2:0

13e minuut.
Scanu onderschept slim de pass. Scanu geeft een lange en hoge pass. Aronica kopt de bal weg. Giulini rent richting de bal. Giulini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Anzola - FC Leona 3:0

17e minuut.
Vicinanza onderschept slim de pass. Vicinanza geeft een hoge lob. Daar is Grassani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aronica bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grassani met een harde bal richting middenveld. Trovato kopt de bal weg. Giulini is nu in balbezit. Giulini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ramaioli passt de bal in één keer door. Romiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Luisi begaat een overtreding. Luisi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pirlo onderschept slim de pass. Pirlo met een sublieme pass. Daar is Amodeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troncia onderschept slim de pass. Troncia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pirlo rent richting de bal. Pirlo met een sublieme pass. Pantini rent richting de bal. Pantini haalt uit met een fantastische trap. Amodeo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gios zal de hoekschop nemen. Troncia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantini draait met de bal, schiet en ... Brusca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anzola 40%, FC Leona 60%.
Anzola - FC Leona 3:0

46e minuut.
Tramontani is nu in balbezit. Giulini verovert de bal door een tackle van achteren. Baglione is nu in balbezit. Giulini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giulini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Martani geeft de bal voor. Pirlo kopt de bal weg. Klungelig pakt Dimita de bal. Pantini rent richting de bal. Pantini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anzola 41%, FC Leona 59%.
Anzola - FC Leona 3:0