Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.049
  • Stadion: lion Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3009
lion I Ribbusciati
Normal Tactiek tattica normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Pollo probeert naar een medespeler te passen. Azzini rent richting de bal. Zanev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanev krijgt een gele kaart.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trydal trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Acciaioli de bal. Frommer rent richting de bal. Frommer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Shellard rent richting de bal. Aceto onderschept slim de pass. Aceto passt de bal zonder na te denken. Pecchio is nu in balbezit. Pecchio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rosia is nu in balbezit. Wojcieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojcieszek passt de bal met de wreef. Frommer rent richting de bal. Frommer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Acciaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Karypidis onderschept slim de pass. Karypidis probeert naar een medespeler te passen. Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:1

18e minuut.
Wolfram passt de bal in één keer door. Azzini is nu in balbezit. Azzini passt de bal met de wreef. Karypidis rent richting de bal. Karypidis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:2

19e minuut.
Scalzo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karypidis met de inworp. Frommer rent richting de bal. Frommer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wojcieszek speelt de bal door. Frommer heeft problemen om de bal te vangen. Frommer passt de bal in één keer door. Karypidis is nu in balbezit. Karypidis schiet op doel. Rollone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:3

35e minuut.
Centofanti trapt de bal weg van het doel. Daar is Karypidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frommer speelt de bal door. Zanev is nu in balbezit. Zanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:4

40e minuut.
Shellard speelt de bal door. Wolfram met een sublieme pass. Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer haalt uit met een fantastische trap. Rollone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:5

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mursia neemt de hoekschop. Pisistrato heeft problemen om de bal te vangen. Iaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaco draait met de bal, schiet en ... Trydal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lion 62%, I Ribbusciati 38%.
lion - I Ribbusciati 0:5

47e minuut.
Karypidis neemt de hoekschop. Azzini is nu in balbezit. Wolfram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wolfram krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Wolfram passt de bal zonder na te denken. Frommer is nu in balbezit. Frommer passt de bal zonder na te denken. Karypidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karypidis schiet op doel. Rollone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:6

57e minuut.
Aceto passt de bal met de wreef. Acciaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer rent richting de bal. Frommer haalt uit met een fantastische trap. Centofanti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wolfram rent richting de bal. Wolfram passt de bal met de wreef. Centofanti rent richting de bal. Frommer onderschept slim de pass. Frommer schiet op doel. Rollone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:7

65e minuut.
Liński geeft een hoge lob. Inworp. Iaco met de inworp. Pecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchio draait met de bal, schiet en ... Paal! Trydal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wojcieszek kopt de bal weg. Karypidis is nu in balbezit. Karypidis passt de bal in één keer door. Frommer rent richting de bal. Frommer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:8

71e minuut.
Aceto bereikt de bal nog maar net als eerste. Shellard rent richting de bal. Shellard speelt de bal door. Frommer rent richting de bal. Frommer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:9

72e minuut.
Karypidis is nu in balbezit. Aceto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karypidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Shellard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer haalt uit met een fantastische trap. Rollone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frommer rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Liński rent richting de bal. Wojcieszek is nu in balbezit. Wojcieszek passt de bal met de wreef. Frommer heeft problemen om de bal te vangen. Frommer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Frommer is nu in balbezit. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Frommer rent richting de bal. Zanev rent richting de bal. Zanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:10

87e minuut.
Zanev verovert de bal door een tackle van achteren. Zanev passt de bal met de wreef. Wolfram speelt de bal door. Karypidis is nu in balbezit. Karypidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Frommer is nu in balbezit. Centofanti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frommer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frommer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rollone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lion - I Ribbusciati 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lion 63%, I Ribbusciati 37%.
lion - I Ribbusciati 0:11