Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cologno Diggia fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Daar is Bonasera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonasera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melchiorri de bal. Mazzucchelli rent richting de bal. Mazzucchelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bredariol geeft een hoge lob. Garbarini is nu in balbezit. Garbarini passt de bal zonder na te denken. Santone is nu in balbezit. Santone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pistore rent richting de bal. Mazzucchelli is nu in balbezit. Mazzucchelli probeert naar een medespeler te passen. Fragapane rent richting de bal. Fragapane schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Melchiorri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cologno - Diggia fc 1:0

45e minuut.
Garbarini is nu in balbezit. Mazzucchelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzucchelli passt de bal zonder na te denken. Melchiorri rent richting de bal. Melchiorri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cologno - Diggia fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cologno 35%, Diggia fc 65%.
FC Cologno - Diggia fc 2:0

53e minuut.
Bonasera rent richting de bal. Bonasera geeft een hoge lob. Fregosi heeft problemen om de bal te vangen. Armellon rent richting de bal. Armellon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Marmeggi geeft een hoge lob. Mazzucchelli rent richting de bal. Met opzet legt Garbarini zijn tegenspeler op de grond. Garbarini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Panarello onderschept slim de pass. Panarello met een sublieme pass. Mazzucchelli is nu in balbezit. Mazzucchelli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Panarello onderschept slim de pass. Panarello probeert naar een medespeler te passen. Mazzucchelli rent richting de bal. Mazzucchelli haalt uit met een fantastische trap. Bertanza probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fragapane zal de hoekschop nemen. Benesperi heeft problemen om de bal te vangen. Armellon is nu in balbezit. Armellon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Melchiorri de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Corbellino kan de bal niet met de borst controleren. Durso is nu in balbezit. Marmeggi begaat een overtreding. Durso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cologno 37%, Diggia fc 63%.
FC Cologno - Diggia fc 2:0