Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Berlusca Camici Alti
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Zappulla geeft een lange en hoge pass. Cramorossa heeft problemen om de bal te vangen. Basi onderschept slim de pass. Vescia is nu in balbezit. Vescia draait met de bal, schiet en ... Paese bokst de bal weg. Klungelig pakt Vardanega de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trento bereikt de bal nog maar net als eerste. Plateroti bereikt de bal nog maar net als eerste. Plateroti speelt de bal door. Mantelli rent richting de bal. Mantelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Berlusca 48%, Camici Alti 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Berlusca - Camici Alti 0:0

47e minuut.
Brussolo is nu in balbezit. Varricchio begaat een overtreding. Brussolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Brussolo met een snel genomen vrije trap. Mantelli is nu in balbezit. Mantelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - Camici Alti 0:1

66e minuut.
Simonelli controleert de bal met de borst. Plateroti rent richting de bal. Simonelli maakt een afschuwelijke overtreding. Simonelli krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Plateroti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cramorossa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Vaccarezza de bal. Mantelli rent richting de bal. Mantelli schiet op doel. Biffino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Berlusca - Camici Alti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Berlusca 48%, Camici Alti 52%.
F.C. Berlusca - Camici Alti 0:2