Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unione obimin fc
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Duce bereikt de bal nog maar net als eerste. Duce speelt de bal door. Buonanno is nu in balbezit. Faustino rent richting de bal. Faustino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Curnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni onderschept slim de pass. Moroni probeert naar een medespeler te passen. Guadagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadagno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Moroni geeft de bal voor. Guadagno rent richting de bal. Gazzano begaat een overtreding. Gazzano krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Guadagno raakt geblesseerd tijdens het duel. Guadagno met een snel genomen vrije trap. Daar is Lualdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moroni rent richting de bal. Moroni draait met de bal, schiet en ... Tufi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unione - obimin fc 1:0

16e minuut.
Gazzano verovert de bal door een tackle van achteren. Gazzano speelt de bal door. Inworp. Zadro met de inworp. Linati geeft een hoge lob. Tufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bechi probeert naar een medespeler te passen. Linati is nu in balbezit. Linati speelt de bal door. Guadagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadagno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tufi trapt de bal weg. Rado kopt de bal weg. Petrarca rent richting de bal. Moroni verovert de bal door een tackle van achteren. Moroni draait met de bal, schiet en ... Tufi bokst de bal weg. Guadagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadagno haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lualdi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lualdi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zadro met een snelle inworp. Linati rent richting de bal. Linati geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bonicelli probeert naar een medespeler te passen. Moroni heeft problemen om de bal te vangen. Bechi is nu in balbezit. Moroni onderschept slim de pass. Moroni probeert naar een medespeler te passen. Tufi bokst de bal weg. Guadagno is nu in balbezit. Guadagno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unione - obimin fc 2:0

28e minuut.
Buonanno speelt de bal door. Klungelig pakt Faustino de bal. Gazzano is nu in balbezit. Guadagno rent richting de bal. Guadagno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Curnis is nu in balbezit. Merzario onderschept slim de pass. Merzario met een sublieme pass. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unione 38%, obimin fc 62%.
FC Unione - obimin fc 2:0

54e minuut.
Baldisser met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rado de bal. Rado speelt de bal door. Moroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Reggiani speelt de bal door. Pulisci rent richting de bal. Pulisci passt de bal met de wreef. Rado is nu in balbezit. Rado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unione - obimin fc 3:0

71e minuut.
Curnis is nu in balbezit. Moroni onderschept slim de pass. Lualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroni verovert de bal door een tackle van achteren. Moroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unione - obimin fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unione 43%, obimin fc 57%.
FC Unione - obimin fc 4:0