Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diggia fc NS 1978
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula passt de bal zonder na te denken. Bertanza rent richting de bal. Ganci rent richting de bal. Ganci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Garbarini kopt de bal weg. Birillo probeert de bal aan de voet te houden. Santone is nu in balbezit. Santone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diggia fc - NS 1978 1:0

14e minuut.
Durso bereikt de bal nog maar net als eerste. Birillo begaat een overtreding. Durso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durso met een snel genomen vrije trap. Santone rent richting de bal. Santone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diggia fc - NS 1978 2:0

17e minuut.
Vendramini is nu in balbezit. Ganci bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendramini onderschept slim de pass. Vendramini draait met de bal, schiet en ... Dalli Cardillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Diggia fc - NS 1978 2:1

26e minuut.
Birillo kopt de bal weg. Gerola rent richting de bal. Gerola met een sublieme pass. Ganci rent richting de bal. Ganci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Santone is nu in balbezit. Riponi verovert de bal door een tackle van achteren. Padula verovert de bal door een tackle van achteren. Padula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diggia fc 41%, NS 1978 59%.
Diggia fc - NS 1978 2:1

65e minuut.
Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi geeft de bal voor. Daar is Vendramini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganci is nu in balbezit. Ganci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Benesperi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Monica. Benesperi raakt geblesseerd tijdens het duel. Benesperi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. D`Abrosca geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ganci rent richting de bal. Bertanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganci onderschept slim de pass. Ganci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diggia fc - NS 1978 2:2

83e minuut.
Biancucci geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fregosi de bal onder controle te krijgen. Ganci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendramini is nu in balbezit. Vendramini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diggia fc 54%, NS 1978 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diggia fc - NS 1978 2:2