Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
doria1946 Pescaramanzia FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Anglesio geeft een hoge lob. Nuccio heeft problemen om de bal te vangen. Gattuso rent richting de bal. Nuccio onderschept slim de pass. Nuccio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Vassalli verovert de bal door een tackle van achteren. Vassalli passt de bal met de wreef. Miglietto met een sublieme pass. Picciariello rent richting de bal. Picciariello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Guisbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guisbo geeft een hoge lob. Daar is Penza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chieri is nu in balbezit. Chieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Penza met een sublieme pass. Ventrici rent richting de bal. Chiappa begaat een overtreding. Chiappa krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Miglietto kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiogna de bal. Picciariello rent richting de bal. Picciariello haalt uit met een fantastische trap. Salerno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
doria1946 - Pescaramanzia FC 1:0

44e minuut.
Chieri rent richting de bal. Gattuso verovert de bal door een tackle van achteren. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcarini onderschept slim de pass. Marcarini schiet op doel. Soriente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria1946 44%, Pescaramanzia FC 56%.
doria1946 - Pescaramanzia FC 1:0

60e minuut.
Gimmillaro verovert de bal door een tackle van achteren. Gimmillaro geeft een hoge lob. Daar is Azzalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chieri rent richting de bal. Chieri schiet op doel. Soriente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Chiogna geeft de bal voor. Penza controleert de bal met de borst. Penza passt de bal in één keer door. Chieri rent richting de bal. Chieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuccio speelt de bal door. Comodino rent richting de bal. Chieri rent richting de bal. Chieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
doria1946 - Pescaramanzia FC 1:1

89e minuut.
Gattuso geeft de bal voor. Inworp. Nuccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcarini is nu in balbezit. Marcarini schiet op doel. Soriente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nuccio neemt de hoekschop. Chiogna rent richting de bal. Chieri is nu in balbezit. Chieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doria1946 66%, Pescaramanzia FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
doria1946 - Pescaramanzia FC 1:1