Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Saline Sanz u15
Normal Tactiek 433 viki
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 31.5
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


7e minuut.
Ghin is nu in balbezit. Marandola rent richting de bal. Marandola passt de bal in één keer door. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Di Quarto is nu in balbezit. Caiaffa begaat een overtreding. Di Quarto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Quarto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quadrado krijgt zijn hoofd ertegen. Raparelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Marandola met een sublieme pass. De Rubinis controleert de bal met de borst. De Rubinis geeft de bal voor. Quadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tabarez geeft een hoge lob. Roccatagliata is nu in balbezit. Villanova onderschept slim de pass. Villanova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - Sanz u15 0:1

19e minuut.
Quadrado is nu in balbezit. Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado rent richting de bal. Quadrado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - Sanz u15 0:2

22e minuut.
Tabarez is nu in balbezit. Tabarez passt de bal zonder na te denken. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado haalt uit met een fantastische trap. Raparelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - Sanz u15 0:3

30e minuut.
Di Quarto speelt de bal door. Daar is Gaddorti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaddorti met een sublieme pass. Ottaviani rent richting de bal. Ottaviani draait met de bal, schiet en ... Helset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Della Sega probeert naar een medespeler te passen. Gaddorti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddorti geeft een hoge lob. Villanova is nu in balbezit. Villanova draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Marandola is nu in balbezit. Roccatagliata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marandola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Rubinis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado draait met de bal, schiet en ... Raparelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Della Sega rent richting de bal. Tabarez verovert de bal door een tackle van achteren. Tabarez met een sublieme pass. Quadrado rent richting de bal. Quadrado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Raparelli trapt de bal weg. Della Sega kan de bal niet met de borst controleren. Tabarez maakt een afschuwelijke overtreding. Tabarez krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Marandola met een snelle inworp. Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanova probeert naar een medespeler te passen. Di Quarto is nu in balbezit. Di Quarto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - Sanz u15 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Saline 78%, Sanz u15 22%.
AC Saline - Sanz u15 0:4

49e minuut.
Di Quarto met een sublieme pass. Quadrado rent richting de bal. Quadrado passt de bal in één keer door. Villanova rent richting de bal. Villanova draait met de bal, schiet en ... Raparelli bokst de bal weg. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Tabarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarez schiet op doel. Mormoni heeft problemen om de bal te vangen. Quadrado rent richting de bal. Quadrado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - Sanz u15 0:5

52e minuut.
Quadrado onderschept slim de pass. Quadrado passt de bal met de wreef. Tabarez is nu in balbezit. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Raparelli trapt de bal weg van het doel. Caiaffa kopt de bal weg. Michelin heeft problemen om de bal te vangen. Ottaviani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottaviani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Quadrado onderschept slim de pass. Quadrado met een sublieme pass. Villanova heeft problemen om de bal te vangen. Villanova draait met de bal, schiet en ... Raparelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - Sanz u15 0:6

60e minuut.
Gaddorti geeft de bal voor. Quadrado rent richting de bal. Quadrado geeft de bal voor. Villanova is nu in balbezit. Villanova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gaddorti probeert naar een medespeler te passen. Quadrado rent richting de bal. Tabarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Villanova is nu in balbezit. Villanova haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quadrado rent richting de bal. Quadrado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Gradi geeft de bal voor. Ottaviani met een sublieme pass. Caiaffa rent richting de bal. Caiaffa haalt uit met een fantastische trap. Helset maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

71e minuut.
Roccatagliata rent richting de bal. Villanova verovert de bal door een tackle van achteren. Villanova probeert naar een medespeler te passen. Quadrado rent richting de bal. Quadrado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ghin is nu in balbezit. Di Quarto is nu in balbezit. Di Quarto met een sublieme pass. Quadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - Sanz u15 0:7

85e minuut.
Roccatagliata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanova is nu in balbezit. Villanova passt de bal zonder na te denken. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Quadrado passt de bal zonder na te denken. Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado rent richting de bal. Quadrado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mormoni de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaddorti neemt de hoekschop. Villanova heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - Sanz u15 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Saline 65%, Sanz u15 35%.
AC Saline - Sanz u15 0:8