Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtus Luxa U.S.Prospianese
352 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 28.8
poor Schieten average
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Sepsey de bal. Sepsey speelt de bal door. Appiani rent richting de bal. Appiani schiet op doel. Faedda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Bonadei is nu in balbezit. Bonadei passt de bal zonder na te denken. Ginelli probeert naar een medespeler te passen. Appiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Appiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Beati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginelli rent richting de bal. Ginelli passt de bal zonder na te denken. Appiani rent richting de bal. Appiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Acquaviva is nu in balbezit. Belluscio verovert de bal door een tackle van achteren. Belluscio passt de bal in één keer door. Appiani rent richting de bal. Appiani haalt uit met een fantastische trap. Amicone bokst de bal weg.

15e minuut.
Appiani is nu in balbezit. Ginelli is nu in balbezit. Appiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginelli rent richting de bal. Ginelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Luxa - U.S.Prospianese 0:1

19e minuut.
Bonadei rent richting de bal. Appiani onderschept slim de pass. Appiani passt de bal in één keer door. Ginelli rent richting de bal. Ginelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Acquaviva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gucco komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bonadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginelli onderschept slim de pass. Ginelli passt de bal met de wreef. Appiani is nu in balbezit. Appiani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gucco is nu in balbezit. Ginelli onderschept slim de pass. Ginelli probeert naar een medespeler te passen. Appiani is nu in balbezit. Appiani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bonadei is nu in balbezit. Ginelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ginelli probeert naar een medespeler te passen. Appiani is nu in balbezit. Appiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Luxa 72%, U.S.Prospianese 28%.
Virtus Luxa - U.S.Prospianese 0:1

58e minuut.
Ginelli is nu in balbezit. Ginelli passt de bal in één keer door. Appiani is nu in balbezit. Appiani haalt uit met een fantastische trap. Amicone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Luxa - U.S.Prospianese 0:2

66e minuut.
Doeltrap. Amicone trapt de bal weg van het doel. Bacigalupo kopt de bal weg. Appiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Appiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bonadei heeft problemen om de bal te vangen. Ginelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginelli passt de bal zonder na te denken. Appiani rent richting de bal. Appiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Amicone trapt de bal weg. Appiani is nu in balbezit. Appiani passt de bal in één keer door. Ginelli rent richting de bal. Ginelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Marandola is nu in balbezit. Marandola geeft de bal voor. Beati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ginelli is nu in balbezit. Ginelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Luxa 71%, U.S.Prospianese 29%.
Virtus Luxa - U.S.Prospianese 0:2