Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Saline retinaverde
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Ghin de bal. Ghin met een sublieme pass. Trimarchi is nu in balbezit. Ottaviani verovert de bal door een tackle van achteren. Ottaviani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - retinaverde 1:0

12e minuut.
Iuliani geeft een lange en hoge pass. Gradi kopt de bal weg. Caiaffa rent richting de bal. Ottaviani rent richting de bal. Ottaviani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gaggeggi verovert de bal door een tackle van achteren. Gaggeggi probeert naar een medespeler te passen. Achilli is nu in balbezit. Achilli schiet op doel. Raparelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ghin verovert de bal door een tackle van achteren. Gilardini heeft problemen om de bal te vangen. Achilli verovert de bal door een tackle van achteren. Gaggeggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggeggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggeggi onderschept slim de pass. Achilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggeggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggeggi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gaggeggi onderschept slim de pass. Gaggeggi probeert naar een medespeler te passen. Mormoni rent richting de bal. Achilli onderschept slim de pass. Achilli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Saline - retinaverde 1:1

31e minuut.
Gaggeggi speelt de bal door. Luvarà is nu in balbezit. Achilli begaat een overtreding. Achilli krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Caiaffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevosti begaat een overtreding. Caiaffa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gilardini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Trimarchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottaviani is nu in balbezit. Ottaviani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - retinaverde 2:1

40e minuut.
Roccatagliata geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iuliani met een snelle inworp. Gaggeggi is nu in balbezit. Gaggeggi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Saline 61%, retinaverde 39%.
AC Saline - retinaverde 2:1

52e minuut.
Mini probeert naar een medespeler te passen. Ottaviani is nu in balbezit. Caiaffa rent richting de bal. Ottaviani rent richting de bal. Ottaviani haalt uit met een fantastische trap. Sisinna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - retinaverde 3:1

56e minuut.
Roccatagliata geeft een hoge lob. Barilla rent richting de bal. Barilla passt de bal in één keer door. Gaggeggi is nu in balbezit. Gaggeggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Raparelli trapt de bal weg. Klungelig pakt Prevosti de bal. Gilardini verovert de bal door een tackle van achteren. Caiaffa rent richting de bal. Caiaffa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Roccatagliata bereikt de bal nog maar net als eerste. Achilli begaat een overtreding. Roccatagliata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roccatagliata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ottaviani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottaviani draait met de bal, schiet en ... Sisinna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Saline - retinaverde 4:1

79e minuut.
Prevosti probeert naar een medespeler te passen. Gilardini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gradi met een sublieme pass. Achilli rent richting de bal. Achilli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Saline 65%, retinaverde 35%.
AC Saline - retinaverde 4:1