Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S.Prospianese Cape8
Normal Tactiek Sweep
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 23.6
average Schieten average
weak Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Ginelli speelt de bal door. Daar is Appiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ginelli is nu in balbezit. Ginelli schiet op doel. Caccavallo bokst de bal weg.

11e minuut.
Belluscio verovert de bal door een tackle van achteren. Belluscio met een sublieme pass. Ginelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Appiani rent richting de bal. Appiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Prospianese - Cape8 1:0

24e minuut.
Butelli probeert naar een medespeler te passen. Bacigalupo geeft een hoge lob. Appiani rent richting de bal. Appiani draait met de bal, schiet en ... Caccavallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Prospianese 43%, Cape8 57%.
U.S.Prospianese - Cape8 1:0

55e minuut.
Bossaert is nu in balbezit. Bossaert met een sublieme pass. Sepsey is nu in balbezit. Sepsey probeert naar een medespeler te passen. Bacigalupo geeft de bal voor. Caccavallo bokst de bal weg.

60e minuut.
Cotea passt de bal met de wreef. Cassitto heeft problemen om de bal te vangen. Cassitto speelt de bal door. Klungelig pakt Zygarlicki de bal. Zygarlicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Viglia is nu in balbezit. Cotea onderschept slim de pass. Cotea passt de bal zonder na te denken. Appiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Appiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Viglia rent richting de bal. Viglia met een sublieme pass. Zygarlicki rent richting de bal. Zygarlicki draait met de bal, schiet en ... Bajardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.S.Prospianese - Cape8 1:1

82e minuut.
Appiani verovert de bal door een tackle van achteren. Appiani passt de bal in één keer door. Ginelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Appiani is nu in balbezit. Appiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Prospianese - Cape8 2:1

88e minuut.
Bossaert is nu in balbezit. Bossaert speelt de bal door. Ginelli is nu in balbezit. Ginelli haalt uit met een fantastische trap. Scrittore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Prospianese 36%, Cape8 64%.
U.S.Prospianese - Cape8 2:1