Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NO ONE fisichella02
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Allegrini probeert naar een medespeler te passen. Guglielmone is nu in balbezit. Brendolini onderschept slim de pass. Pirretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirretta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Faccione geeft de bal voor. Grispan kopt de bal weg. Trisciuzzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guglielmone bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmone draait met de bal, schiet en ... Drappo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Perelli schiet op doel. Donini controleert de bal met de borst. Perelli rent richting de bal. Perelli draait met de bal, schiet en ... Farneschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - fisichella02 0:1

19e minuut.
Allegrini is nu in balbezit. Met opzet legt Bramati zijn tegenspeler op de grond. Allegrini raakt geblesseerd tijdens het duel. Ugoni met een snel genomen vrije trap. Giarratano is nu in balbezit. Guglielmone is nu in balbezit. Guglielmone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pirretta onderschept slim de pass. Guglielmone rent richting de bal. Costanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pirretta verovert de bal door een tackle van achteren. Pirretta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC NO ONE - fisichella02 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Perelli de bal. Pirretta is nu in balbezit. Met opzet legt Perelli zijn tegenspeler op de grond. Perelli krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Giarratano geeft de bal voor. Inworp. Crivelli met de inworp. Pirretta is nu in balbezit. Pirretta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NO ONE 59%, fisichella02 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC NO ONE - fisichella02 1:1

66e minuut.
Grispan geeft de bal voor. Pajello rent richting de bal. Pajello passt de bal zonder na te denken. Bramati is nu in balbezit. Bramati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Perelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelli probeert naar een medespeler te passen. Ugoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramati draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Costanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Allegrini is nu in balbezit. Allegrini geeft een hoge lob. Guglielmone heeft problemen om de bal te vangen. Guglielmone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NO ONE 54%, fisichella02 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC NO ONE - fisichella02 1:1