Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real graziano Fiorentina1926
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.9
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Maroso verovert de bal door een tackle van achteren. Mighetti is nu in balbezit. Maroso begaat een overtreding. Maroso krijgt een gele kaart. Mighetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Mighetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lochis heeft problemen om de bal te vangen. Gozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozzo draait met de bal, schiet en ... Missaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Tagiasco geeft een hoge lob. Fiorese kopt de bal weg. Santini kan de bal niet met de borst controleren. Gozzo is nu in balbezit. Gozzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bison passt de bal zonder na te denken. Fiorese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorese met een sublieme pass. Gozzo is nu in balbezit. Gozzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real graziano - Fiorentina1926 1:0

23e minuut.
Falcata probeert naar een medespeler te passen. Gozzo is nu in balbezit. Tronchin is nu in balbezit. Gozzo onderschept slim de pass. Gozzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tagiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagiasco met een sublieme pass. Mighetti probeert de bal aan de voet te houden. Fiorese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorese geeft de bal voor. Missaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gozzo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real graziano - Fiorentina1926 2:0

36e minuut.
Tronchin passt de bal zonder na te denken. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi met een sublieme pass. Tiezzi is nu in balbezit. Tiezzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tagiasco controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
real graziano - Fiorentina1926 2:1

42e minuut.
Fiorese geeft een lange en hoge pass. Daar is Bison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tronchin is nu in balbezit. Ciccarelli rent richting de bal. Ciccarelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real graziano 33%, Fiorentina1926 67%.
real graziano - Fiorentina1926 2:1

55e minuut.
Maroso rent richting de bal. Fiorese onderschept slim de pass. Fiorese met een sublieme pass. Gozzo is nu in balbezit. Gozzo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real graziano - Fiorentina1926 3:1

58e minuut.
Falcata met een snelle inworp. Daar is Ciccarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salerno is nu in balbezit. Ciccarelli rent richting de bal. Ciccarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Filiali passt de bal met de wreef. Daar is Ciccarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciccarelli passt de bal in één keer door. Gozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real graziano 29%, Fiorentina1926 71%.
real graziano - Fiorentina1926 3:1