Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.050
  • Stadion: Cape8 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1961
Cape8 Cerchi Nebbiosi
Sweep Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Tardelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zecchini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mombelli is nu in balbezit. Scrittore geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Cape8 - Cerchi Nebbiosi 1:0

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zecchini zal de hoekschop nemen. Tore springt en kopt de bal. Tardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardelli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Viglia is nu in balbezit. Cassitto speelt de bal door. Tore rent richting de bal. Tore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cape8 - Cerchi Nebbiosi 2:0

35e minuut.
Porzia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cucciari komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Scrittore kan de bal niet met de borst controleren. Mombelli rent richting de bal. Scrittore onderschept slim de pass. Scrittore geeft een hoge lob. Tore krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tore verovert de bal door een tackle van achteren. Tore passt de bal zonder na te denken. Viglia is nu in balbezit. Viglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cape8 - Cerchi Nebbiosi 3:0

41e minuut.
Calzacorta speelt de bal door. Robusti rent richting de bal. Tore verovert de bal door een tackle van achteren. Viglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cape8 - Cerchi Nebbiosi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cape8 33%, Cerchi Nebbiosi 67%.
Cape8 - Cerchi Nebbiosi 4:0

63e minuut.
Cangio onderschept slim de pass. Cassitto is nu in balbezit. Cangio maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cangio naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Cassitto passt de bal in één keer door. Calzacorta rent richting de bal. Calzacorta speelt de bal door. Tore is nu in balbezit. Tore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Calzacorta met de inworp. Vitiello heeft problemen om de bal te vangen. Tore bereikt de bal nog maar net als eerste. Tore geeft een hoge lob. Tardelli heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cape8 - Cerchi Nebbiosi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cape8 40%, Cerchi Nebbiosi 60%.
Cape8 - Cerchi Nebbiosi 5:0